NASLOVNICAŽUPANIJA

Viroexpo 2023: “Broje se posljednji kvadrati”, požurite, mjesta je sve manje, opremanje sajma za koji je ulaznica „1 euro“, počinje 5. veljače

Ako ove godine, kao izlagač, želite sudjelovati na Viroexpu, onda se doista morate požuriti jer, mjesta je sve manje, u žargonu, „broje se posljednji kvadrati“. Poručuju to iz Viroexpa 2023., koji će se ove godine održavati od 17. do 19. veljače u Hali Viroexpa u Virovitici.

  • S opremanjem sajma startamo 5. veljače. Mjesta još ima, ali ga je sve manje. Već sada nam je svima jasno kako će izlagački prostor biti potpuno ispunjen – kazuje direktor Viroexpa Bojan Mijok.

Uz BiH kao Zemlju partner, Županija partner Viroexpa 2023 je Ličko-senjska županija. Uz Vladu RH, pokrovitelji sajma su i: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvo poljoprivrede i Ministarstvo turizma i sporta. Organizatori i pokrovitelji sajma godinama su – Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, dok je tehnički organizator Viroexpo d.o.o.
(www.vpz.hr, Fotografija/Ilustracija: Matija Rođak)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button