DOGAĐANJANASLOVNICA

Sve je spremno za današnje 7.Motosusrete na Javorici

MK Speed Slatina unazad nekoliko dana intezivno priprema 7.Motosusrete na Javorici. Teren iliti velika livada uz Javoricu spremna je za motoriste i ostale zaljubljenike u motore.

Za 16,30 sati MK Speed Slatina organizirao je defile motorista ulicama grada. Planirana ruta defilea je od Javorice kroz slatinsku Lipu, prema i kroz ulicu Matije Gupca , iz koje će defile se uputiti kroz Tomislavovu ulicu prema Plodinama, zatim od Plodina do trga Ruđera Boškovića, zatim kroz Nazorovu ulicu, Kolodvorsku, zatim kroz Radničku ulicu gore prema Ininoj benzinskoj pored Gradske uprave i naposljetku će motoristi svoje „ljute mašine“ parkirati u parku 136.slatinske brigade ispred same Gradske uprave.

U 17 sati na Staroškolskom igralištu održati će se Stunt Show Deana Špoljara.

U večernjim satima motosusreti se vraćaju na Javoricu gdje će se od 20 sati održati koncert rock grupe Euphoria,a od 22 sata na istoj lokaciji zapjevati će i zasvirati Davor Gobac i Psihomodo pop.

Posjetitelji će imati prilike po povoljnim cijenama kušati pravu bikersku hranu-kobasice,ćevape,pljeskavice….a neće ostati niti žedni jer će biti i velika ponuda pića.

Postavljen je veliki šator koji će dobro doći u večernjim satima kada se održavaju koncerti jer su večeri postale hladnije, a također je dobro osiguranje da će se sve održati kako je planirano u slučaju kiše.

(tks/Foto:R.Turkalj)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button