GLAZBANAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICASPONZORIRANA OBJAVA

Slavljenički koncert povodom 15 godina Kasa – 23. ožujka 2024.

Pripremite se za jedinstveno glazbeno iskustvo jer je tamburaški sastav Kas slavi 15 godina na glazbenoj sceni! Pozivaju sve da im se pridruže na slavljeničkom koncertu koji će se održati u Dvorani Gradski vrt u Osijeku, u sjevernom holu, u subotu, 23. ožujka 2024. godine s početkom u 20:00 sati.

Kas je tamburaški sastav čije je srce oduvijek kucalo u ritmu ljubavi, a to se osjeća u svakoj noti njihove glazbe. Već 15 godina, Kas nas osvaja svojim glazbenim umijećem i nevjerojatnom energijom na pozornici. Kroz godine, prošli su razne faze, ali uvijek su dominirali svojom strašću prema glazbi, nevjerojatnom povezanošću s publikom i pristupom koji te tjera da se osjećaš dobro i voljeno. Vjerojatno je zbog toga nastao i njihov slogan: večeras slavimo ljubav!

Ovaj koncert je, osim zbog rođendana, poseban i jer će se održati u njihovom rodnom gradu Osijeku, gradu koji im je bio inspiracija i mjesto gdje su svoje prve note izvodili pred publikom.

Osim članova benda, na pozornici će se naći i nekoliko gostiju iznenađenja – prijatelji i suradnici koji su obilježili 15 godina njihove glazbene karijere.

TS Kas poziva sve svoje obožavatelje da im se pridruže kako bi zajedno proslavili ovaj poseban trenutak.


Ulaznice su dostupne u pretprodaji na sljedećim lokacijama:

  • Barcelona pub / Osijek
  • Fort pub / Osijek
  • Caffe bar Glenn’s / Donji Miholjac
  • Eagle pub / Đakovo
  • Rock caffe / Županja

Također, ulaznice možete kupiti putem online sustava prodaje karata CoreEvent.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 12 EUR, dok će na dan koncerta cijena biti 15 EUR.

Radio Slatina će za sve obožavatelje pripremiti nagradnu igru u kojoj ćemo slušateljima darovati 4 ulaznice. Pratite naše objave za više informacija!

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button