DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Slatinu razveselio koncert popularne Cecilije

Ljetna pozornica kod fontane jučer navečer je u okviru manifestacije „Slatinsko ljeto“ ugostila pjevačicu Ceciliju Rudić koja je nastupila uz pratnju Domagoja Androša na klavijaturama te atraktivnih plesačica.

Koliko je gostovanje popularne Cecilije i ovoga puta razveselilo Slatinčane, potvrđuje dupkom pun prostor posjetitelja oko fontane, a jednako je bilo i na terasama obližnjih kafića.

Kada se popela na pozornicu,Cecilija je rekla:“Hajdemo se večeras opustiti i sve ono što nas tišti ostaviti na stranu“. Ova rečenica očito je doprla do ušiju posjetitelja jer je uskoro atmosfera uz već ionako visoku ljetnu temperaturu zraka, postala još viša. Pjevalo se, plesalo a na kraju je vesela publika na poziv Cecilije zaplesala i kolo.

Poznata pjevačica i televizijska voditeljica Cecilija Rudić svojim modernim pristupom već dugi niz godina uspijeva spajati tradicionalnu tamburašku glazbu s modernim pop i zabavnim zvukom te na taj način doprijeti do velikog broja obožavatelja.

Za one gladne, da želuci ne bi bili prazni bila je bogata ugostiteljska ponuda na štandovima, od kokica do hamburgera,hot-doga….

Mlađi su mogli uživati u igri na napuhancima.

Organizatori koncerta Cecilije Rudić su Radio Slatina, Grad Slatina i TZ Grada Slatine.

Za slijedeću nedjelju 1.kolovoza, „Slatinsko ljeto“ najavljuje dolazak Bosutskih bećara, tamburaškog sastava iz Vinkovaca.

(tks/Foto:Tea Kiš Slačanac)

 

 

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button