DOGAĐANJAFOTO GALERIJENASLOVNICA

Slatinsko ljeto: Gašo band rasplesao slatinsku publiku

„Slatinsko ljeto“ tradicionalna je manifestacija koja brojne Slatinčane, ali i mještane drugih gradova i naselja, uveseljava i zabavlja nedjeljom navečer iz ljeta u ljeto.

Međutim, ove nedjelje nas je dočekalo jedno malo iznenađenje. Prije sinoćnje svirke, Slatinčani su na ljetnoj pozornici svečano dočekali i pozdravili hrvačicu Veroniku Vilk, osvajačicu brončane medalje na netom završenom Svjetskom prvenstvu za kadetkinje. Ovom prigodom joj je dogradonačelnik Ilija Nikolić uručio buket cvijeća te čestitao na postignutom uspjehu u ime Grada i svih Slatinčana.

Nakon toga je pozornicu preuzeo virovitički glazbeni sastav itekako poznat svim našim mještanima – Gašo band!

Gašo band je sastav nadaleko poznat širom regije, ali i diljem cijele Lijepe naše, a svojim nadasve prepoznatljivim stilom zabavljaju svoju publiku već trideset godina. Svi članovi ovog peteročlanog sastava su iskusni glazbenici s dugogodišnjim stažem i bezbroj svirki svih vrsta. Surađivali su s brojnim zvijezdama naše estrade, nastupali na raznim festivalima, radijskim i televizijskim emisijama, proslavama, ali i svim ostalim mogućim oblicima zabave.

Iznimna širina repertoara i konstantna komunikacija s publikom upravo su ono što krasi ovaj sastav. Tako je Gašo band publiku zabavljao raznim domaćim hitovima – od tamburaške glazbe, preko klapskih izvedbi pa sve do rock klasika – sinoć je za svakoga bilo ponešto.

A kako je poznato da su Slatinčani ljubitelji dobre glazbe i plesa te da vole zaplesati i kolo, upravo su to učinili pa su tako svi zajedno, i mladi i stari, otplesali nekoliko krugova oko fontane.

Zadovoljna i sretna publika uvijek je dokaz uspješno odrađenog nastupa, a to se u svakom slučaju može reći za sinoćnju svirku Gašo banda!

A ako vam i dalje nije dosta dobre zabave, posjetite i sljedeće nedjelje centar grada kada nam Slatinski informativni centar, uz suorganizaciju Grada Slatine i Turističke zajednice grada, dovodi Grupu Jeans.

(Tekst i foto: Nikolina Mažar)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot