DOGAĐANJANASLOVNICAOD SVEGA POMALOZABAVA

Slatinski informativni centar odradio tehnički zahtjevan posao prijenosa uživo velikog koncerta “Liko moja tamburice stara”

Udruga Ličana „Vila Velebita” iz Zagreba u suorganizaciji s Gradom Zagrebom i Ličko-senjskom županijom u nedjelju, 21. travnja organizirala je veliki koncert pod nazivom „Liko moja tamburice stara” u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

Tehnički dio live prijenosa odnosno snimanja same manifestacije organizatori su povjerili Radio Slatini. Mala ali vrijedna ekipa Slatinskog informativnog centra odradila je ovaj zahtjevan posao gotovo petosatnog prijenosa koncerta kojeg su svi zainteresirani mogli pratiti uživo preko Youtuba kao i pogledati u snimci naknadno.

I ovaj, po riječima zadovoljnih organizatora odlično odrađen posao pokazao je da je Slatinski informativni centar dorastao i tehnički najvećim izazovima kao i da će svoje poslovanje i dalje širiti uz primarni segment radio programa i na video produkciju u vlastitoj proizvodnji i studiju kao i na buduće prijenose uživo raznih kulturnih, sportskih i ostalih događanja. (mk)

 

Snimku koncerta možete pogledati i sami:

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button