DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGEUncategorized

Slatinske Lisice posjetili članovi Izviđačkog kluba Javor

Izviđački klub Javor je osječka izviđačka udruga koja je na tragu ostvarene suradnje sa slatinskim Odredom izviđača Lisice proteklog vikenda, točnije u subotu, 26. ožujka posjetila Slatinu.

Tako je Lisicama iz Osijeka stigao pun autobus, odnosno 50 članova I.K. Javor koji su u povratku iz Voćina, gdje su posjetili Geo info centar, i učili o flori i fauni prošlih vremena na ovom području, odlučili udružiti snage sa slatinskim Lisicama i obogatiti dan i sebi i domaćinima.
Uz druženje te kroz izviđačke igre i radionice na raznim dijelovima izviđačkog znanja i vještina, I.K. Javor je pokazao zašto su jedna od najaktivnijih izviđačkih udruga u Slavoniji i Baranji, a O.I. Lisice jedan od najboljih domaćina.

Druženje na jezeru Javorica je produženo aktivnostima u centru grada Slatine, gdje su predstavnici I.K. Javor između ostaloga imali priliku vidjeti što nudi novi slatinski EPIcentar Sequoia pored ogromnog predstavnika Hrvatske u natjecanju za Europsko stablo godine, Slatinske Sequoie.

Sami članovi osječkog Javora zahvalili su se domaćinima na lijepom i zabavnom prijemu, obećavavši ponovni posjet, ali su ujedno pozivali slatinske Lisice u posjet glavnom gradu Slavonije, Osijeku.

Predsjednik O.I. Lisice Denis Cukor rekao je kako se već planira posjet Osijeku i kako jedva čekaju da se tamo ponovno nađu sa svojim prijateljima.
(mf/Izvor: O.I. Lisice)

Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button