NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICASERVISNE INFORMACIJE

Slatinske kazališne večeri počinju 20. listopada praizvedbom predstave „Kvar na dvostrukoj peći sa četiri prigušnice“ GAK Leo Srdoč Slatina

Slatinske kazališne večeri u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Slatina počinju večeras, 20. listopada praizvedbom predstave „Kvar na dvostrukoj peći sa četiri prigušnice“ Gradskog amaterskog kazališta Leo Srdoč Slatina.

Riječ je o predstavi koja je nastala prema istoimenoj kratkoj priči iz zbirke „Mavro Bröder i njegovi kamaradi“ u režiji autora Olivera Jukića i jedine slatinske akademske glumice Mirne Ostrošić.

Predstava će se kao i sve ostale u sklopu ovogodišnjih Slatinskih kazališnih večeri održati s početkom u 20 sati u kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Slatini.

Iako je praizvedba ove predstave rasprodana u pretprodaji, svi oni koji nisu uspjeli kupiti ulaznicu a željeli bi pogledati prvu predstavu slatinskog amaterskog kazališta koje je nakon dugogodišnje stanke ponovno aktivno imat će za to priliku u srijedu, 26. listopada kada će biti ponovno prikazana u sklopu Slatinskih kazališnih večeri.

Ulaznice za predstavu „Kvar na dvostrukoj peći sa četiri prigušnice“ 26. listopada mogu se u pretprodaji nabaviti po cijeni od 40 kuna, dok će na dan predstave biti 50 kuna, a ulaznice su i za ostale četiri predstave u pretprodaji povoljnije.
Pučko otvoreno učilište Slatina omogućilo je još jednu pogodnost te ulaznice za svih pet predstava koje će se prikazivati od 24. listopada do 9. studenog možete u pretprodaji nabaviti po cijeni od 200 kuna.

U prilogu pogledajte kompletan program ovogodišnjih Slatinskih kazališnih večeri, kao i više informacija o predstavi „Kvar na dvostrukoj peći sa četiri prigušnice“ Gradskog amaterskog kazališta Leo Srdoč Slatina.(mf/Izvor: POU Slatina)

Knjižica predstave - info mail

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button