Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
DOGAĐANJAFOTO GALERIJENASLOVNICA

Sjajne Lole otvorile Slatinsko ljeto

Počelo je Slatinsko ljeto. Manifestacija koja redovito u ljetnim mjesecima u centru Slatine okuplja rijeke ljudi željnih izlaska, druženja i dobre zabave. A niti prvi dan najnovijeg izdanja te Slatinčanima, ali i brojnim ljudima iz slatinske bliže okolice omiljene manifestacije, nije iznevjerio očekivanja. Čak štoviše ponovno je bilo pjesme i plesa kao udarnog dijela programa, ali i sasvim solidne ponude svega onoga što ide uz takvu feštu. Tu mislimo na ugostiteljsku ponudu, kako lokalnih krcatih kafića, a tako i raznih pečenjara. I najmlađi su došli na svoje, jurnjavom oko fontane, krumpirićima, ledenim sokovima, kokicama, ali i s ludom zabavom u dva velika napuhanca smještena na parkiralištu kod Muzeja.

Čast da otvore Slatinsko ljeto imale su Slavonske lole. I Lole su svoj dio posla odradile majstorski, baš u skladu sa zavidnom reputacijom i renomeom koji ih prate praktički od prvih dana blistave karijere.

Ne samo da su u gotovo dva i pol sata koliko je koncert trajao izvele sve svoje hitove nego su još stigli i prijeći Slavonijom uzduž i poprijeko otpjevavši još masu pjesama svojih također uglednih kolega iz tamburaške branše. Znaju Lole da Slatina voli zaplesati pa je i kolo udarilo nekoliko krugova oko fontane. Slatina i Lole vole se javno, a potvrda tome stigla je pozdravnim oproštajnim riječima glavnog vokala Darka Ergotića koji se od srca zahvalio svima na dolasku i toplom prijemu. Zahvalio se i pokrovitelju Gradu Slatini kao i organizatorima Radio Slatini, posebno naglasivši ulogu njezina direktora Roberta Turkalja na njihovom ponovnom dolasku u uvijek im dragu Slatinu. A kako bismo možda i najbolje opisali kako je to biti na koncertu Slavonskih lola poslužit ćemo se riječima jedne gospođe iz prvih redova  – ”Koliko god da su ih platili, isplatilo se svake kune”.

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button