NASLOVNICASPONZORIRANA OBJAVA

Samoposlužna Autopraonica Infinity časti vas danas besplatnim pranjem automobila

Povodom otvaranja Samoposlužna Autopraonica Infinity časti Vas u petak 27. listopada u vremenu od 9 do 21 sat BESPLATNIM PRANJEM automobila!


Samoposlužna Autopraonica Infinity  je počela sa radom na adresi M. Gupca 6 u Slatini, sadrži sve što trebate za vrhunsko pranje vaših vozila. Raspolaže sa 4 boksa od čega 1 nenatkriveni namjenjen za kombi vozila,traktore i slična vozila. Svi boksevi su opremljeni sa 4 programa rada a koriste najkvalitetnija sredstva za pranje na tržištu.  PRANJE vrućom vodom sa šamponom koji omekšava i skida tvrdokornu prljavštinu i mrlje od insekata te se intenzivno koristi do potpunog uklanjanja nečistoća s vozila, bez potrebe za korištenjem spužve i bez dodira s vozilom. Ispiranje hladnom vodom prije nanošenja voska, VOSAK se nanosi na vozilo kako bi mu dali visoki sjaj te za postizanje efekta „klizanja“ vode i drugih nečistoća s karoserije, uslijed čega vozilo nakon pranja duže ostaje čisto. ISPIRANJE se obavlja demineraliziranom,  vodom koja ne ostavlja tragove na Vašem vozilu te stoga nije potrebno brisati vozilo krpom.

Svi boksevi su opremljeni sustavom PODNOG GRIJANJA kako bi Vaše vozilo mogli oprati i u zimskim uvjetima. Također, podovi su tretirani protukliznim epoksidnim premazima koji garantiraju sigurno kretanje u svim uvjetima, atraktivan izgled i čistoću

Autopraonica Infinity također ima instalirana 2 turbo usisavača. Usisavači su opremljeni snažnim motorima od 3 kW koji Vam jamče kvalitetno usisavanje interijera Vašeg vozila.

Da bi pranje vašeg limenog ljubimca bilo savršeno i kompletno tu je još i CRNILO ZA GUME kao i prefini miris za interijer vozila,   kojim ćete interijeru Vašeg vozila dati ugodan i svježi miris za završni dojam čistoće kabine vozila. Sve usluge autopraonice Infinity  možete plaćati kovanicama od  1, 2 i 5 kn. Ukoliko imate samo papirne novčanice, na našem mjenjaču novca možete razmijeniti apoene od 10, 20, 50 i 100 kn u kovanice od 5 kn.

Magnetni ključevi Vam omogućuju bezgotovinsko korištenje uređaja autopraonice. Izrazito su pogodni i praktični jer nema gnjavaže sa kovanicama, te na svakom uređaju možete potrošiti točno određeni iznos koji želite. Pravne osobe mogu plaćati i putem žiro računa te ćemo im izdati R1 račun, čime usluge autopraonice postaju još povoljnije. Za sve naše vjerne korisnike magnetnih ključeva pružati ćemo prigodne pogodnosti i popuste. (SPONZORIRANA OBJAVA)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button