NASLOVNICAOD SVEGA POMALOZABAVA

Samo kod nas: Vozač kod Slatine istovremeno vozio kosilicu i auto

Na popularnoj Facebook stranici Prometne zgode i nezgode, koja redovito dijeli neobične i zanimljive situacije iz prometa, danas je objavljena fotografija koja je izazvala smijeh i zaprepaštenje korisnika ove društvene mreže. Ovaj put, središnja zvijezda bila je kosilica za travu koja je sudjelovala u “specijalnom transportu” u blizini Slatine.

Umjesto da kosilicu jednostavno smjesti u automobil, vozač je očito odlučio provjeriti kotače kosilice na asfaltu – provezao ju je po cesti uz svoj automobil.

Fotografija je brzo postala viralna, privlačeći pažnju mnogih korisnika koji su ostali zapanjeni viđenim. Neki su se pitali kako je vozač uopće došao na ideju da takvo što pokuša, dok su drugi komentirali kako je ova neobična “kosilica u vožnji” mogla predstavljati opasnost za druge sudionike u prometu.

Iako je situacija izazvala smijeh, važno je napomenuti da je sigurnost u prometu izuzetno važna. Vozači bi trebali poštivati prometne propise i osigurati teret na pravilan način kako bi se izbjegle potencijalne nezgode.

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button