DOGAĐANJANASLOVNICA

Prosinac u Slatini – božićna čarolija uz slastice i Christmas DJ-a

Manifestacija Prosinac u Slatini obuhvaća 40-ak različitih aktivnosti koje će se održavati do 31. prosinca, a u ovogodišnjoj ponudi su razni koncerti, plesni nastupi, radionice, izložbe, putopisna predavanja, filmski maratoni, predstave, adventski sajam i brojna druga iznenađenja…
U organizaciji ove manifestacije sudjeluju Grad Slatina, Turistička zajednica Grada Slatine, Radio Slatina, Zavičajni muzej Slatina, Pučko otvoreno učilište, Gradska knjižnica i čitaonica, Glazbena škola Milka Kelemena, DV Zeko, DV Suncokret, Društvo Naša djeca, slatinske župe sv. Josipa i bl. Ivana Merza, brojne slatinske udruge…

Uz onaj vizualni dojam božićnih ukrasa i blještavilo lampica, čaroliju Božića dočaravaju nam svakako mirisi i okusi koji će se za vrijeme Prosinca u Slatini širiti iz našeg središnjeg gradskog parka svakoga vikenda za vrijeme trajanja adventskog sajma, naravno začinjeno izvrsnom glazbom.
Naime svakoga petka i subote od 17:30 sati za odličnu atmosferu pobrinut će se Christmas DJ, odnosno naš poznati slatinski DJ None, te uz božićne pjesme i evergrine koji će razgaliti mnoga srca, isto tako najnovijim hitovima razveseliti sve one željne dobre zabave i plesa.

Tako je bilo i sinoć u Parku 136. slatinske brigade gdje su posjetitelji uz dobru glazbu našeg DJ-a mogli uživati u toplini otvorenih ognjišta te bogatoj gastro i eno ponudi koja je mamila posjetitelje svojim okusima i mirisima iz adventskih kućica. Uz kuhano vino i čaj začinjene klinčićima i cimetom, mogle su se kušati hrenovke u pecivu, kobasice, krumpirići, langošice, fritule i druge delicije, a sve se to moglo zasladiti i slasnim medom koji donosi zdravlje u ovim zimskim hladnim danima.

Središnji gradski park za ovu je prigodu posebno ukrašen pa je isto tako odlično mjesto za stvaranje najljepših foto-uspomena, a jedan je kutak stvoren samo za poljupce kojima ne smijete pobjeći ukoliko se nađete ispod božićne imele.

Ne propustite ovu božićnu čaroliju u srcu Slatine, koja će vam uz onu obiteljsku, kroz druženje s prijateljima ovaj prosinac učiniti još ljepšim.
Budite i Vi dio blagdanskog okruženja u Slatini!
(U dnu priloga potražite kompletan program Prosinca u Slatini)
(mf/Foto: Mihaela Feldi)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button