NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

Program obilježavanja Dana Grada Slatine održat će se bez većih promjena

Koordinacijski odbor za obilježavanje Dana Grada Slatine  održao je danas u Gradskoj upravi posljednji sastanak na kojem je dogovoreno da se ovogodišnji program proslave Dana Grada, unatoč najavljenom nestabilnom vremenu,  neće značajno mijenjati.

Bina za koncert Vatre  će biti spremna te će se on  održati ako se do večeri vrijeme smiri. Hrvači će finale Međunarodnog turnira odraditi u dvorani OŠ Eugena Kumičića umjesto na Trgu sv. Josipa kao dosadašnjih godina. Nedjeljni sajam će se također održati prema planu jer se očekuje ljepše vrijeme, a za svaki slučaj su spremna i tri velika šatora koja će biti smještena u Parku 136. brigade.

Od  izmjena u programu tu su još prebacivanje  natjecanja u streljaštvu sa  staroškolskog igrališta u Vatrogasni dom i prebacivanje  šahovskog  turnira  iz Vatrogasnog doma u Industrijsko-obrtničku školu.

Iz Grada pozivaju sve Slatinčane i Slatinčanke kao i sve goste da ovaj vikend izdvoje vrijeme i  posjete jedan od brojnih događaja povodom Dana Grada Slatine.


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button