DOGAĐANJANASLOVNICA

Potpisan Sporazum između Grada Slatine i Zagrebačke banke o isplati novčane potpore za udžbenike

Grad Slatina i ove godine sufinancira nabavu školskih udžbenika i nastavnih sredstava učenicima slatinskih osnovnih škola od 1. do 8. razreda za školsku godinu 2018./2019.

Roditelji/skrbnici koji imaju prebivalište na području Grada Slatine novčanu potporu mogu ostvariti u iznosu od 300,00 kuna po učeniku putem Zagrebačke banke d.d.

Tim povodom jučer su u Gradskoj upravi Sporazum o poslovnoj suradnji između Zagrebačke banke i Grada Slatine potpisali slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić i direktor Područja Prigorje, Podravina i zapadna Slavonija Jozo Čakalić u nazočnosti pročelnika Stručne službe Krunoslava Šaraboka i direktorice poslovnice Zagrebačke banke Slatina Kristine Dvojak.

Kako bi roditelji/skrbnici ostvarili ovu novčanu potporu trebaju popuniti zahtjev koji su učenici dobili u svojim školama, te ga popunjenog dostaviti u Odsjek za opće poslove Grada Slatine, soba br. 11, Trg sv Josipa 10, 33520 Slatina, najkasnije do 30. rujna 2018. godine uz koji je potrebno priložiti i presliku osobne iskaznice ili uvjerenje o prebivalištu – ne starije od 30 dana, gdje će dobiti i daljnje upute o isplati novčane potpore.

Obrazac Zahtjeva za ostvarivanje prava na novčanu potporu za nabavu školskih udžbenika i nastavnih sredstava roditelji/skrbnici koji do sada nisu podnijeli zahtjev, mogu pronaći i u prilogu, a donosimo vam i informacije o svim pogodnostima koje donose računi za djecu i mlade Zagrebačke banke d.d.

Kao i Gradu Slatini i Zagrebačkoj banci je vrlo važno osigurati jednostavniju i sigurniju budućnost djece i mladih, stoga rado sudjeluje u inicijativama kroz koje je moguće pridonijeti poticanju demografske obnove kao i educiranju mladih.

Zaba će ovu inicijativu podržati kroz potporu u isplati subvencija djeci i mladima kroz svoje usluge– dječju štednju Pčelica te Paket za mlade, koje su besplatne. Osim toga, mladim korisnicima Pčelica štednje, uz štednu kasicu, Zagrebačka banka poklanja i dar dobrodošlice te 50 kn po učlanjenju u partnerski program Multiplus Dječji klub. Korisnici Paketa za mlade, osim što usluge koriste bez naknade do 25-e godine, dobivaju od banke razne povlastice kada postanu studenti. Zagrebačka banka u svojoj ponudi nudi i povoljne kredite za financiranje obrazovanja mladih, studenata, polaznika auto škola, tečajeva stranih jezika.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

ZAHTJEV-ŠKOLSKI-UDŽBENICI


 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button