KULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Pokupčićev Sretan rođendan treća pjesma kaptolskog festivala

Prošli tjedan smo najavili nastup Petra Perice Pokupčiće , a sada s ponosom objavljujemo da je sladojevački kantautor ne samo nastupio na Festivalu tamburaških pjesama ‘’Zlatni glas zlatne doline Kaptol 2017’’ već i da je osvojio laskavu treću nagradu žirija za svoju pjesmu Sretan rođendan.

Na festivalu je predstavljeno 20 novih tamburaških pjesama što od strane solista, što od strane tamburaških i zabavnih sastava uglavnom s područja Slavonije i Baranje.

Prva nagrada žirija završila je u rukama Ivice Orlića i TS Daj šta daš za pjesmu Sjeti se noćas mene. Kao drugu najbolju pjesmu festivala žiri je proglasio pjesmu  Jedina ljubav u izvedbi Ane Baketarić dok je  poznati Sladojevčan Perica za svoju ‘’Sretan rođendan’’ nagrađen diplomom za treće mjesto i novčanom nagradom od 500 kuna. Osim nagrađenog Petra Pokupčića na festival u Kaptolu  se predstavio i Slatinčan Josip Jelenčić pjemom Majko moja čuješ li me.  Nagrađenu pjesmu Sretan rođendan, ali i nekoliko riječi od samog autora teksta i glazbe, moći će te čuti danas od 11 sati u eteru Radio Slatine kada će u studiju istog gostovati Perica Pokupčić. (dj)


 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button
Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org