DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Odom ljubavi sjajni Slavis proslavio drugi rođendan

Sinoć je u gotovo do posljednjeg mjesta ispunjenoj kino dvorani POU Slatina svoj prvi samostalni koncert izveo vokalno instrumentalni ansambl Slavis. Ovaj za Slatinu, s obzirom na viđeno, slobodno možemo reći spektakularan koncert, Slavis je imao povodom svog drugog rođendana, ali i s obzirom na izbor skladbi i datuma, i povodom Valentinova,  pa je sam koncert nosio naziv Ljubav uz Slavis.  Na samom početku rođendan slavljenicima čestitala je Dubravka Pejić predsjednica GPD Zrinski društva pod kojim su mladi vokalisti i počeli svoje prve scenske nastupe. Nakon toga Slavisi su krenuli u akciju. Na sebi  mladenački pozitivan neobuzdan svojstven osebujan način, nošeni energijom neumorne dirigentice i voditeljice Mateje Tomas,  redali su popularne glazbene uspješnice jednu za drugom, prekidane tek dugotrajnim aplauzom oduševljene publike.

Svoju ulogu na ovom koncertu imale su i gošće, članice vokalnog ansambla The Fusion isto tako s nekoliko domaćih svevremenskih hitova popraćenih odobravanjem slatinskog auditorija. Ne treba zaboraviti spomenuti i odličnu  glazbenu pratnju što su je imali i jedni i druge u vidu odličnih glazbenika.  U finalnom dijelu koncerta pozornicu kino dvorane zajednički su zauzela oba navedena ansambla  još jednom isprativši Slatinu i njezine stanovnike u neku još bolju, topliju, ljubavlju prožetu budućnost.

Organizaciju koncerta potpomogli su Grad Slatina, Turistička zajednica grada, Pučko otvoreno učilište i brojni sponzori. (dj / Foto: Marijo Kokorić)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button