DOGAĐANJANASLOVNICA

Novootvoreni Vivas Slatinčanke Ivone Prša pravi „slatki raj“ na „Adventu u Slatini“

Tijekom šetnje našim „Adventom u Slatini“ svakoga vikenda u večernjim satima posjetitelji mogu uživati u prekrasnom ambijentu koji odiše božićnim ugođajem te se počastiti raznim slasticama i ugrijati toplim napitcima.
Ponuda je bogata i zaista se nudi široka paleta raznih slastica koje će vas svojim okusima i mirisima vratiti u djetinjstvo kada su vam vaše bake pripremale fritule i vrući kakao tijekom hladnih zimskih dana. Upravo takav ugođaj nudi nam najmlađa slastičarka ovogodišnjeg slatinskog Adventa, Ivona Prša.

Ova mlada poduzetnica svoj „mali raj“ za sve ljubitelje kolača i raznih slastica, imena Vivas pokrenula je prije samo 3 mjeseca i u tome se jako brzo snašla.

Kako doznajemo, kao mala jako je voljela peći kolače sa svojom mamom te je odlučila nastaviti tim putem pa je pokrenula svoj posao.

Ivona uskoro planira otvaranje Vivasa na lokaciji „Stari hrastovi“ u Medincima na adresi Antuna Mihanovića 26, gdje ćete moći uživati u njezinim slasticama i prekrasnom prirodnom ambijentu koji ih okružuje.

No dok čekamo otvaranje Vivasa na toj adresi, Vivas možete pronaći u Parku 136. slatinske brigade u Slatini gdje vas čeka vesela ekipa u slatkoj maloj, kolačima i slasticama ukrašenoj adventskoj kućici.

– Posjetiteljima nudimo fritule, lollipopse, mini krafne i suhe kolačiće, te ostale razne slastice, a kako bi se s nama mogli što duže družiti nudimo im vrući čaj i kakao koji će ih lijepo ugrijati, – rekla je Ivona Prša te istaknula da Vivas prima narudžbe za kolače, torte i ostale slastice te će rado pomoći svojim sugrađanima obogatiti njihov blagdanski stol te mu dati onu slatku notu bez koje je Božić nezamisliv. Vivas je spreman ispuniti svaku vašu dodatnu slatku želju ne samo tijekom božićnih blagdana, već i u raznim drugim prigodama.

Kolače, torte i druga slatka iznenađenja možete naručiti svakodnevno od ponedjeljka do subote na adresi Braće Radić 101 u Slatini ili na broj mob. 098/9988-607.

– Tu smo za vas i vaše slatke želje koje sa zadovoljstvom i srećom ispunjavamo. Očekujemo vas s veseljem, slatkim osmijehom i kolačićima koje jedva čekamo da isprobate i naravno vratite se po još, – zaključila je Ivova Prša.

Što drugo reći nego, vidimo se u petak, subotu i nedjelju u večernjim satima na „Adventu u Slatini“.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button