DOGAĐANJANASLOVNICARADIO EMISIJEUDRUGE

Vretenci gosti Ratke i Radio Slatine

Jučer su u popodnevnom programu Radio Slatine gostovali članovi “Vretenaca”, udruge za osobe s intelektualnim poteškoćama koja itekako aktivno djeluje od 2017. pod vodstvom predsjednice Patricije Karaman.

Volonterka udruge Marija Fumić javnost je putem etera upoznala s brojnim aktivnostima Vretenaca, kako onim aktualnim, tako i sa onima koje su u fazi pripreme i koje će uskoro zaživjeti na veliko zadovoljstvo članova, ali i cijelog društva i zajednice.

S njom je bio i Josip Miter, član udruge i finalist netom završene  “Amorove žlice” – velikog kulinarskog natjecanja za osobe s invaliditetom. Josip je tom prigodom podijelio utiske s natjecanja, a usput i otkrio da ima svoj blog na kojem piše pjesme i priče.

U ugodnom predblagdanskom druženju voditeljice Ratke Turk i gostiju Vretenaca pretresene su još brojne teme vezane uz rad i djelovanje ove udruge, a na koncu je stigao još jedan poziv sugrađanima da svakako sutra, 10. prosinca, navrate do središnjeg gradskog trga u vremenu od 10 do 12 sati kada će Vretenci na svom božićnom štandu izložiti uratke odnosno božićne ukrase nastale na redovnim radionicama zajedničkim marljivim radom članova i njihovih mama.

dj

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button