NASLOVNICASPORT

Nakon dva kola ekipa ŠRU “Klen” Slatina vodeća u II. hrvatskoj ligi istok

Protekli vikend bio je uspješan za natjecateljsku ekipu Športsko ribolovne udruge “Klen” Slatina jer su nakon prva dva odigrana kola vodeći u II. hrvatskoj ligi istok.

Prvo kolo održalo se u subotu 22.04. na natjecateljskoj stazi Stara Drava u Donjem Miholjcu po vrlo hladnom i vjetrovitom vremenu koji je otežavao svim natjecateljima sportski ribolov. Zbog takvog vremena i riba je slabo primala pa su ostvareni skromni ulovi, uglavnom američkog patuljastog somića. Nakon četverosatnog natjecanja od ukupno 8 ekipa prvo mjesto osvojila je športsko ribolovna udruga “Belišće” iz Belišća. Drugo mjesto pripalo je ekipi domaćina ŠRU “Udica” Donji Miholjac, a treće mjesto ekipi ŠRU “Klen Slatina kojoj je drugo mjesto pobjeglo za samo 26 grama ribe. Pojedinačno po sektorima Željko Vilk zauzeo je 8. mjesto u A sektoru sa 498 grama ribe, Robert Keller 4. mjesto u B sektoru sa 1.605 grama, Jovica Beneš 2. mjesto u C sektoru sa ulovom od 1.132 grama te Adrijano Idek 1. mjesto u D sektoru sa 1.737 grama ribe.

Drugo kolo održano je odmah slijedeći dan, u nedjelju 23.04., na istoj natjecateljskoj stazi. Ekipa Klena iz Slatine poboljšala je ekipni plasman od prvog kola i osvojila je drugo mjesto. Prvo mjesto osvojila je ekipa ŠRU “Gakovac” Novi Bezdan, a treće mjesto ekipa ŠRU “Mrena” iz Nove Gradiške. Pojedinačno po sektorima Klenovci su ostvarili slijedeće plasmane: Željko Vilk u A sektoru osvojio je 3. mjesto sa ulovom 2.120. grama ribe, Jovica Beneš u B sektoru zauzeo je 5. mjesto sa ulovom 1.538 grama ribe, Robert Keller u C sektoru također je zauzeo 5. mjesto sa ulovom od 778 grama ribe, dok je Adrijano Idek u D sektoru osvojio 3. mjesto sa ulovom od 3.621 gram ribe.

Slijedeća dva kola održavaju se u lipnju na rijeci Savi kod Nove Gradiške, a rezultate natjecanja i raspored kola možete pratiti na web stranicama udruge http://sru-klen-slatina.hr (A. Idek)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button