DOGAĐANJANASLOVNICA

Gradska razvojna agencija Slatine organizirala koordinacijski sastanak na temu “Okrugli stol poduzetništva”

Dana 24.04.2017. u prostorijama Gradske razvojne agencije Slatina održan je inicijalni sastanak s  predstavnicima učeničkih zadruga.

Tema sastanka je organizacija drugog po redu „Učeničkog okruglog stola poduzetništva“ koji će se, uz potporu Grada Slatine i GRAS-a održati 09.5.2017.godine u Hrvatskom domu, a osim zadruga grada Slatine, pridružit će se i novoosnovane učeničke zadruge iz osnovnih škola iz Nove Bukovice, Mikleuša i Čađavice.

Cilj okruglog stola je upoznavanje učenika s poduzetništvom, razvojem poduzetničkih vještina, upoznavanjem i predstavljanjem poduzetnika iz okoline i isticanje komunikacijskih i prezentacijskih vještina.

Ovaj okrugli stol obilježit će se u sklopu „Dana otvorenih vrata lokalnih EU projekata u Hrvatskoj“ koji će se održati u razdoblju od 6. do 13. svibnja 2017. godine a koje promovira Ministarstvo regionalnog razvoja. Tom prilikom, prisjetit ćemo se našeg zajedničkog projekta Poduzetnik kroz cijeli život.

Događaji u sklopu Dana otvorenih vrata bit će promovirani putem društvenih mreža i medijskih objava na nacionalnoj razini, a svi sudionici će dobiti potvrdu, odnosno certifikat kojim se potvrđuje njihovo sudjelovanje. (mk / Foto: Marijo Kokorić)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button