NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

LAG Marinianis i Udruga ruralnog turizma Hrvatske 22. listopada u Slatini organiziraju radionicu „Seoski turizam i kako ga zajednički promovirati putem Digitalnog kataloga seoskog turizma Republike Hrvatske“

LAG Marinianis u suradnji s Udrugom ruralnog turizma Hrvatske organizira radionicu imena „Seoski turizam i kako ga zajednički promovirati putem Digitalnog kataloga seoskog turizma Republike Hrvatske“.

Radionica je namijenjena poljoprivrednim gospodarstvima koja se bave pružanjem ugostiteljskih i turističkih usluga kao što su vinarije, kušaone, izletišta, ruralni objekti za smještaj, farme i sl. Cilj radionice je predstavljanje uloge i važnosti seoskog turizma i njegove promocije, uz istovremenu prezentaciju web aplikacije moj-seoski.hr koja prikuplja podatke o pružateljima usluga seoskog turizma za prvi Digitalni katalog seoskog turizma RH.
Upisom u Digitalni katalog, korisnici stječu pravo besplatne promocije na domaćem i inozemnim tržištima posredstvom web portala hrvatska.hr Hrvatske turističke zajednice.

Radionicu koja će se održati pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta u petak, 22. listopada u Poduzetničkom inkubatoru u Slatini na adresi Kolodvorska 8 s početkom u 13 sati, provodi Aleksandra Kuratko Pani, voditeljica Udruge ruralnog turizma Hrvatske.
Više o Udruzi možete  pronaći na www.idemonaselo.hr.

Nakon radionice, Udruga će održati i konzultacije za dionike kojima je potrebna pomoć oko upisa u aplikaciju. Svima kojima je potrebna pomoć mogu se registrirati u aplikaciju i na radionicu donijeti korisničko ime i dodijeljenu lozinku, a po potrebi i dokumentaciju popisanu u Uputama, a sve detaljnije informacije mogu dobiti na broj: 097/767-3434.
(mf/Izvor: LAG Marinianis)

Terenske radionice - poziv i dnevni red Virovitičko-podravska županija Upute za korisnike

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button