DOGAĐANJAFOTO GALERIJEKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICASLATINSKO LJETO

Klapa Puntamika u Slatinu donijela miris Dalmacije

„Slatinsko ljeto“ iz vikenda u vikend pokazuje se sve više kao vrhunska glazbena poslastica i prava atrakcija koja okuplja na zadovoljstvo svih, a ponajviše organizatora Slatinskog informativnog centra, veliki broj zainteresiranih. Razlog za okupljanje oko ljetne gradske pozornice jučer navečer bili su zadarski „tići“ kako ih od milja zovu, a oni su pravim imenom Klapa Puntamika koja nam je stigla iz Zadra.

Jučer je sve bilo u dalmatinskom štihu, dalmatinska pjesma i miris prženih jadranskih girica koji se proširio cijelim središtem grada, a koje su u tren oka bile podijeljene iz ruku direktora Slatinskog informativnog centra Roberta Turkalja i slatinskog gradonačelnika Denisa Ostrošića .

Klapa Puntamika stigla je u naš grad posredstvom Slatinskog informativnog centra, a da girice budu slasne pobrinuo se slatinski restoran Stari podrum.

Par uvodnih riječi pred koncert rekli su malo prije spomenuti direktor Robert Turkalj i gradonačelnik Denis Ostrošić.

Slatinsko ljeto ove godine ugošćuje uistinu renomirane bendove i pjevače. Zahvaljujem Robertu što se prihvatio ove velike organizacije i što smo ove godine Slatinsko ljeto podigli na jednu višu razinu. Publika tako još više uživa u ljetu. Čestitam 50.-tu obljetnicu radija u Slatini i nadam se da će program biti još kvalitetniji i da će slušatelje još više obavještavati, informirati i nadasve zabavljati“, rekao je gradonačelnik Ostrošić.

Potom je na pozornicu stupila željno iščekivana Klapa Puntamika i publici koja se našla u samom centru grada kod naše ljetne pozornice iliti kod gradske fontane predstavila svoj rad i svoje pjesme.

Koncert Klape Puntamika prenosili smo i putem našega radija, a da se publika dobro zabavila potvrđuju osmjesi na licima ali i poneki plesni par koji nije mogao odoljeti ovom pozivu Klape Puntamika na ples .

Slatinsko ljeto, ove godine je u povodu 50 godina radija u Slatini  u organizaciji Slatinskog informativnog centra. Do kraja ljeta, odnosno do početka mjeseca rujna i obilježavanja Dana Grada Slatine u okviru spomenute manifestacije naš će grad kroz nedjelje koje nam prethode posjetiti brojna renomirana imena hrvatske glazbene scene, a već slijedeće nedjelje stiže nam svima dobro znani Slavonac Igor Delač. Posjetitelje uz afirmirane glazbenike očekuju i iznenađenja.

Podršku u organizaciji manifestacijeSlatinsko ljeto“, Slatinskom informativnom centru, pružaju Grad Slatina  i TZ Grada.

(Tekst:Tea Kiš Slačanac/Foto:Robert Turkalj)


 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button