DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Klapa Kampanel u Slatinu donijela miris mora

Manifestacija „Slatinsko ljeto“ ove je godine u nemilosti situacije vezane uz COVID 19.

Nakon tri tjedna pauze, ove nedjelje na gradsku ljetnu pozornicu, nakon što je organizator Slatinski informativni centar  dobio zeleno svjetlo za realizaciju koncerta, stigla je klapska „pisma“, a na terase obližnjih slatinskih kafića izuzetno veliki broj zainteresiranih ljudi, očito željnih zabave i razonode u ovo vrijeme korona-krize kada smo prezasićeni istom temom.

Večerašnje goste klapu Kampanel najavio je direktor Slatinskog informativnog centra Robert Turkalj, ujedno pozdravivši i publiku.

Primoštenska klapa Kampanel otprilike dva sata zabavljala je prisutne kako svojim pjesmama tako i prepjevima poznatih hitova drugih izvođača, jednako poklanjajući pažnju mlađoj i starijoj pjesmi.

U razgovoru za Radio Slatinu Ante Antić, frontmen i drugi tenor klape, rekao je da je izuzetno uzbuđen zbog dolaska u Slatinu jer dugo nisu imali koncert na kontinentu, a i općenito s obzirom na situaciju koncerti su trenutno nešto slabije zastupljeni. Obećao je također da će klapa Kampanel dati sve od sebe da slatinsku publiku zabavi i raspjeva, a ako je ikako moguće i raspleše. Moramo potvrditi da im je sve pošlo za rukom.

Dečki su stigli u nešto oslabljenom sastavu, jedan član je morao izostati zbog privatnih obveza, no slatinska publika nije bila nimalo zakinuta, dobili smo odličnu izvedbu i jednako lijepu večer.

Moramo naglasiti da su i prilikom ovoga događanja, u skladu sa situacijom, poduzete sve mjere predostrožnosti, koje su pomogli provesti članovi slatinske HVIDRA-e.

Suorganizatori večerašnjeg koncerta su Grad Slatina i TZ Grada Slatine.

(Tekst i Foto: Tea Kiš Slačanac)


 

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button