NASLOVNICARADIO EMISIJEUDRUGE

Kapetan KRIK FM – nova emisija u programu Radio Slatine!

U programu Radio Slatine svakog drugog petka u 20 sati, počevši od danas, na rasporedu je nova radio-emisija naziva “Kapetan KRIK FM” u realizaciji slatinske Udruge mladih Krik. 🎧

Ova kulturno-zabavno-edukativna emisija, ostvarena u suradnji s mladom ekipom krikovaca, priuštit će vam nezaboravnu plovidbu kroz svijet mladih. Namijenjena je prije svega mladim slušateljima, ali naravno i ostalima koje zanima čime se mladi Slatinčani bave i kako “dišu”.

🎙️ “Kapetan Krik FM” je vaša prilika da zaronite u bogatstvo kreativnosti i inovativnosti kojom zrače krikovci. Upoznat ćemo vas s aktivnostima koje organiziraju i projektima na kojima rade. 💡

🗣️ No to nije sve! Razgovarat će se i o važnim temama koje se tiču mladih, pa su tako tema večerašnje  emisije upravo državna matura i upisi na fakultet.

🎭 U kulturnom segmentu emisije bavit će se novim talentima, istraživati kulturne događaje, književnost, glazbu i umjetnost koju vole i prate današnji mladi.

💫 “Kapetan Krik FM” je stoga vaš brod kroz šarolike obale mladosti. Zajedno s njima ćete istražiti, učiti, zabaviti se i razvijati potencijale koji se kriju u vama. Neka svaki drugi petak bude vaša prilika za iskrcavanje na najnovijim i najuzbudljivijim radijskim avanturama, samo na 107.4!

(nm/Foto: Nikolina Mažar)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button