DAN GRADA SLATINEDOGAĐANJAFOTO GALERIJEGLAZBAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Jučer u povodu Dana Grada Slatine zapjevao Miroslav Škoro

Jučer je u čast Dana grada Slatine, Slatini za 725. rođendan, zapjevao Miroslav Škoro. Koncert Škore na slatinskom trgu okupio je ovoga ljeta najveći broj posjetitelja. Pjesma, ples i s obzirom na Škorin zanimljiv smisao za humor, smijeh, zavladali su središtem Slatine.

Ozarena i nasmijana lica još jednom su potvrdila da nam treba više lijepih događanja u mnoštvu negativnih aktualnosti kojima smo svakodnevno bombardirani. Prije Škore, kao njegova predgrupa, nastupio je fenomenalan glazbeni sastav Black Tattoo. Redali su poznate hitove s dodatkom svoga, a sve skupa, i svirka i pjesma bila je uistino dostojna uvertira koncertu Miroslava Škore. Publika je izvrsno reagirala. Miroslav Škoro zahvalio je svima koji su došli pa tako i gradonačelniku Denisu Ostrošiću i njegovom zamjeniku Iliji Nikoliću. Posebna zahvala odličnoj publici, uslijedila je u vidu fotkanja istih s jučerašnjim slatinskim glazbenim gostom Škorom, a što je potrajalo poprilično dugo jer rijetko tko nije htio fotku.

Koncert Miroslava Škore organizirao je Slatinski informativni centar uz potporu Grada Slatina i financijsku podršku TZ Grada Slatine.

Danas od 18:30 sati u centru grada Slatine na Staroškolskom igralištu, Slatinčanima poznatom kao “betonsko igralište”, očekuje se najveći slatinski festival alternativne glazbe do sada, a u organizaciji Udruge mladih KRIK pod nazivom LOUD FEST. Glavna imena ovogodišnjeg Loud Festa su Edo Maajka i Gužva u 16-ercu. Osim ovih već svima dobro poznatih i proslavljenih imena, nastupit će Sibnele, Old School Company, Šarena pojava i Inkognito. Kao dio obilježavanja Dana grada je i koncert domaćeg kantautora Josipa Jelenčića i njegovog benda Od Baha do sevdaha. Ovaj koncert će se održati danas na velikoj pozornici kod fontane, a počet će u 19 sati.

(Tekst: Tea Kiš Slačanac/Foto: Tea Kiš Slačanac, Robert Turkalj)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot