DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Iščekivanje ljeta u Dječjem kutku „Veseli sat”

U Dječjem kutku „Veseli sat” u novome prostoru DND-a u Posjetiteljsko-interpretacijskom centru „EPIcentar Sequoia Slatina” već mjesec dana iz subote u subotu volonterke DND-a pripremaju i provode kreativne i zanimljive radionice za djecu.

Inače, Dječji kutak tjedna je aktivnost s djecom od jedne do sedam godina starosti, a dobrodošli su i roditelji te starija (i mlađa) djeca. Voditeljice Dječjega kutka educirane su volonterke Društva “Naša djeca” Slatina, a Dječji kutak za sve je polaznike besplatan.

Uz zabavu i druženje, svi polaznici imaju priliku sudjelovati u kreativnim, likovnim, plesnim, zabavnim i drugim aktivnostima.

Teme radionica su različite i prilagođene su djeci, a budući da se kalendarski približavamo ljetu, u subotu, 18. lipnja, tema je bila „Iščekivanje ljeta”. Na radionici su polaznici izrađivali ljetne motive od kolaža, a spretne ručice izradile su i raznolike te šarene narukvice od perlica od kojih će neke (kako smo doznali) biti poklonjene mamama. Pjevalo se i plesalo, a pojedini sudionici vrlo hrabro uzeli su mikrofon u svoje ruke i pokazali nam svoje neočekivane „solo nastupe” koje su svi rado poslušali, a zatim ih nagradili pljeskom.

DND Slatina poziva svu djecu i roditelje na sljedeće druženje u Dječjem kutku „Veseli sat” već iduću subotu, 25. lipnja od 10:00 sati u prostoru DND-a u zgradi 2 EPIcentra Sequoia.

nm (Izvor: DND Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button