DOGAĐANJANASLOVNICA

Igor Delač svojim koncertom zagrijao Slatinčane

Prohladnu večer, četvrte i posljednje nedjelje Adventa ili drugim riječima  „Adventa u Slatini“ uljepšao je svojim koncertom osječki pjevač Igor Delač.
Igor Delač je, kako smo saznali iz razgovora s njim u eteru Radio Slatine, zbog zdravstvenih razloga bio na malo dužoj prisilnoj glazbenoj pauzi u trajanju od 1,5 godinu, no vratio se još jači, zahvalan na novoj šansi da ponovno zapjeva. Izašao mu je i novi album “Samo zbog vas” na kojem se nalazi i istoimeni singl s kojim ponovo osvaja 1. mjesto top liste najemitiranijih domaćih singlova. Aktualna pjesma posveta je i zahvala svima onima koji su ga podržavali u odlučnoj borbi protiv zloćudne bolesti, ona nosi najposebniju i najiskreniju priču pa niti ne čudi što je baš po njoj nazvan njegov novi album. Uz već dobro poznate hitove na albumu se nalaze i četiri posve nove pjesme.
Igor Delač je svoju karijeru gradio u grupama Starfish i Prva liga, a samostalnu karijeru je  započeo 2016. godine albumom “Samo ljubav”.
Večeras je, ovaj osječki glazbenik, u trajanju od sat vremena zabavljao publiku koja se okupila ispred paviljona u središnjem slatinskom parku. Nizao je redom hitove koje je otpjevao tijekom svoje glazbene karijere. Koncert je započeo i završio istom, uvijek u ovo doba godine rado pjevanom, uistinu prigodnom pjesmom „Od Božića do Božića“.
Bogata gastro ponuda i dobra pjesma još su se jednom pokazali kao dobra kombinacija.
Koncert su organizirali Slatinski informativni centar i Grad Slatina.
Za sve posjetitelje „Adventa u Slatini“ još samo jedna informacija, adventske kućice ili bolje rečeno ugostitelji i obrtnici koji su se smjestili u njima će, zainteresiranim građanima biti na raspolaganju još na Badnjak u već uhodanom vremenu od 17 sati.

(Tekst i Foto:Tea Kiš Slačanac)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button