DOGAĐANJANASLOVNICASERVISNE INFORMACIJE

Grad Slatina i ove godine božićnicom daruje umirovljenike s najnižim mirovinama

Umirovljenicima s najnižim mirovinama na području grada Slatine i ove će godine božićnica od 200 kuna uljepšati božićne blagdane.

Naime Grad Slatina će svim umirovljenicima koji imaju mirovinu do 2.000,00 kuna isplatiti božićnicu, što će zasigurno mnogima obogatiti blagdanski stol.

Kako bi ostvarili ovu gradsku pomoć, umirovljenici trebaju u Gradsku upravu dostaviti popunjen Zahtjev za ostvarivanje prava na božićnicu umirovljenika za 2021. godinu, uz koji je potrebno priložiti preslike:

  • odreska od mirovine za prethodni mjesec ili potvrdu o visini mirovine za prethodni mjesec izdanu od HZMO-a;
  • osobne iskaznice (obostrano);
  • dokumenta iz kojeg je vidljiv OIB umirovljenika ako OIB nije vidljiv na osobnoj iskaznici.
  • i tekućeg računa + IBAN tekućeg računa.

Umirovljenici Zahtjev s potrebnom dokumentacijom zbog situacije s koronavirusom mogu dostaviti poštom na adresu Grada Slatine, Trg sv. Josipa 10, Slatina ili na email gradska.uprava@slatina.hr.

Ukoliko to nisu u mogućnosti Zahtjev s pripremljenom dokumentacijom mogu dostaviti i u Gradsku upravu Grada Slatine na adresi Trg sv. Josipa 10 svakog radnog dana od 8,00 do 14,00 sati, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera (trebaju sa sobom ponijeti masku).

Obrazac Zahtjeva može se preuzeti sa službene stranice Grada Slatine www.slatina.hr, ispod teksta ove obavijesti ili osobno u Gradskoj upravi gdje se mogu dobiti i sve dodatne informacije radnim danom od 7 do 15 sati, na broj 033/551-357.

Božićnica će se isplaćivati u visini od 200 kuna u vremenskom razdoblju do 31. prosinca 2021. godine na tekuće račune umirovljenika.

Grad Slatina na ovaj način želi umirovljenicima s najnižim mirovinama sretan i blagoslovljen Božić.
(mf/Izvor: Grad Slatina)

Odluka Božićnica umirovljenici 2021

Zahtjev-za-ostvarivanje-prava-na-bozicnicu-umirovljenika

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button