DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Glazbena škola Milka Kelemena Slatina održala koncert uoči prijemnih ispita

Jučer u večernjim satima, na gradskoj ljetnoj pozornici, Glazbena škola Milka Kelemena Slatina održala je svečani koncert.

Koncertom su djelatnici i polaznici  škole, uoči prijemnih ispita za upis u početnički solfeggio i 1.razred škole, željeli dočarati svima zainteresiranima koliko je lijepo biti dio ove slatinske škole koja bi u skorijoj budućnosti trebala i dobiti svoje nove prostore u zgradi staroga kotara.

Ona stara „Bez muke nema nauke“, još jednom se potvrdila. Drugim riječima trud, žrtva i uloženo vrijeme i djelatnika i učenika škole, itekako su se isplatili, a rezultat je ovako krasno zvučati kao što su sudionici koncerta zvučali jučer navečer.

Svojim točkama predstavili su se puhački i tamburaški orkestar, mali i veliki zbor škole, komorni ansambl na gitarama…U jednom glazbenom broju, kako sviranjem tako i pjevanjem  predstavili su se i profesori škole.

Priredbu je vodila već prokušana i više nego elokventna voditeljica na priredbama slatinske glazbene škole, inače djelatnica škole, učiteljica klavira Sara Mojzeš.

Prijemni ispiti za upis u početnički solfeggio i 1.razred GŠ Milka Kelemena Slatina biti će danas 10.lipnja i ponovno slijedeći ponedjeljak,17.lipnja, u vremenu od 18,00 do 19,00 sati.

(tks/Foto:Tea Kiš Slačanac)

Related Articles

Back to top button
Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org