Home / DOGAĐANJA / Glazbena škola Milka Kelemena Slatina održala koncert uoči prijemnih ispita

Glazbena škola Milka Kelemena Slatina održala koncert uoči prijemnih ispita

Jučer u večernjim satima, na gradskoj ljetnoj pozornici, Glazbena škola Milka Kelemena Slatina održala je svečani koncert.

Koncertom su djelatnici i polaznici  škole, uoči prijemnih ispita za upis u početnički solfeggio i 1.razred škole, željeli dočarati svima zainteresiranima koliko je lijepo biti dio ove slatinske škole koja bi u skorijoj budućnosti trebala i dobiti svoje nove prostore u zgradi staroga kotara.

Ona stara „Bez muke nema nauke“, još jednom se potvrdila. Drugim riječima trud, žrtva i uloženo vrijeme i djelatnika i učenika škole, itekako su se isplatili, a rezultat je ovako krasno zvučati kao što su sudionici koncerta zvučali jučer navečer.

Svojim točkama predstavili su se puhački i tamburaški orkestar, mali i veliki zbor škole, komorni ansambl na gitarama…U jednom glazbenom broju, kako sviranjem tako i pjevanjem  predstavili su se i profesori škole.

Priredbu je vodila već prokušana i više nego elokventna voditeljica na priredbama slatinske glazbene škole, inače djelatnica škole, učiteljica klavira Sara Mojzeš.

Prijemni ispiti za upis u početnički solfeggio i 1.razred GŠ Milka Kelemena Slatina biti će danas 10.lipnja i ponovno slijedeći ponedjeljak,17.lipnja, u vremenu od 18,00 do 19,00 sati.

(tks/Foto:Tea Kiš Slačanac)

x

Check Also

Premijer Plenković: Relaksiranje mjera uz savjete epidemiologa. Otvaranje tržnica vjerojatno prije Uskrsa!

Nakon sastanka sa znanstvenicima na temu koronavirusa premijer Andrej Plenković najavio je relaksiranje mjera ali ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org