DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Gazde razveselile Slatinčane

Još jedan vikend, još jedna nedjelja i još jedan koncert u okviru manifestacije „Slatinsko ljeto“.

Veliki tamburaški hitmejkeri „Gazde“ zagospodarili su večeras gradskom ljetnom pozornicom. Redajući svoje brojne hitove koji su nastali u njihovih više od 25 godina na glazbenoj sceni, s tu i tamo pokojim prepjevom poneke pjesme nekog drugog izvođača, Slatinčanima su stigli kao naručeni. Pjevalo se sve dok su „Gazde“ svirale, oni hrabriji su zaplesali, a čuo se i poneki povik „Gazdama“ da su najbolji.

Najviše uzbuđenja izazvale su njihove pjesme sa samih početaka glazbene karijere :”Ostarit ću ja, ostarit ćeš ti”, “Ja pijem da zaboravim”, “Još i danas zamiriši trešnja”, “Ružo moja crvena”, “Zbog tebe sam to što jesam” ,”Neće snaša tamburaša“.Odlično su prošle i novije pjesme poput „Vrati mi želju za životom“ otpjevana premijerno prošle godine na Aurea Festu u Požegi a koja će se naći na 11.albumu Gazdi koji bi trebao uskoro izaći.

Dodatno veselje djeci je priuštio tzv.”Balonko”, a da bi se poštovale sigurnosne mjere u skladu s COVID 19 situacijom i ovoga puta su pomogli članovi slatinske HVIDRA-e.

Organizator “Slatinskog ljeta” je Slatinski informativni centar, a suorganizatori su Grad Slatina i TZ Grada Slatine.

(Tekst i Foto:Tea Kiš Slačanac)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button