DOGAĐANJAFOTO GALERIJEGLAZBAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

FOTOGALERIJA: Učenici GŠ Milka Kelemena Slatina upriličili prekrasne božićne koncerte

Učenici slatinske Glazbene škole Milka Kelemena, večeras su upriličili uistinu prekrasna dva božićna koncerta.

Od samog početka školske godine, bili su vrijedni i marljivi pa je uistinu samorazumljivo da jedva čekaju svoj napredak pokazati svojim roditeljima, braći, sestrama, bakama, djedama i naravno svojim učiteljima koji su uvijek tu za savjet više i kao podrška kada tijekom učenja „zaškripi“.

Nastupom na koncertima najbolje se pokazuje taj, malo prije spomenuti, napredak. Svoj talent i trud mladi glazbenici tada mogu pokazati ne samo njima bliskim ljudima, već i svima koji se nađu u publici.

Publike je, na oba koncerta, održana tijekom današnje večeri, bilo uistinu puno. Svatko je došao vidjeti svoga i na kraju njegovog nastupa dati mu toliko zasluženi pljesak.

Neposredno pred početak i jednog i drugog koncerta kao domaćin, kako i priliči, publiku je pozdravio ravnatelj slatinske GŠ Milka Kelemena Antonio Brzica, a po završetku, svima poželio sve najbolje u povodu Božića i u Novoj Godini. Također je zahvalio učiteljima škole na silnom uloženom trudu i radu s učenicima.

Onaj nešto kasniji koncert, u 19 sati, posjetio je i slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić, koji je zbog obveza bio spriječen posjetiti oba koncerta.

Nastupali su pojedinci na raznim instrumentima koje se može učiti svirati u slatinskoj glazbenoj školi, te školski tamburaški i puhački orkestar te školski zbor.

Kako je bilo pogledajte u FOTOGALERIJI.

(tks/Foto:Tea Kiš Slačanac)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button