DOGAĐANJAFOTO GALERIJENASLOVNICASLATINSKO LJETO

FOTO: Slatinsko ljeto započelo u velikom stilu: Indira i Slavonia Band zapalili ljetnu pozornicu

Centar Slatine sinoć je nakon dužeg vremena opet bio prepun. Naime, nakon prošlogodišnje pauze, otvorena je ovogodišnja manifestacija Slatinsko ljeto.

Na prepoznatljivoj ljetnoj pozornici u organizaciji Slatinskog informativnog centra, uz pokroviteljstvo Grada Slatine i Turističke zajednice grada zapjevao je dinamični duo – Slavonia Band i uvijek energična Indira ‘Forza’ Levak.

Slavonia Band prvo je dobro zagrijao i pripremio publiku svojim autorskim stvarima kao i ostalim hitovima domaće glazbene scene, nakon čega im se pridružila neumorna i živahna Indira. I mladi i stari poskakivali su uz ritmove omiljenih pjesama, a bila je to i ponovno prilika sjesti na terase naših kafića u središtu grada, nešto popiti, pojesti kolač ili sladoled ili možda langošicu i uživati u svirci uživo.

Iz razgovora sa sugrađanima saznali smo kako su svi jedva dočekali povratak ove Slatinčanima omiljene ljetne manifestacije, a sjajni Indira i Slavonia Band zaista su ispunili očekivanja i spektakularno otvorili ovogodišnje Slatinsko ljeto.

(Tekst i foto: Nikolina Mažar)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button