DOGAĐANJAFOTO GALERIJEGLAZBAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Ena Knežević uspješno odradila svoj predmaturalni koncert

Danas je bivša učenica GŠ Milka Kelemena Slatina, a uskoro i srednje Glazbene škole u Varaždinu, Slatinčanka Ena Knežević, u koncertnoj dvorani glazbene škole u Slatini uspješno odradila svoj predmaturalni koncert.

Publiku sačinjenu od Eninih roditelja, rođaka, rodbine, prijatelja i općenito zaljubljenika u glazbu prije samoga koncerta pozdravila je u ime GŠ Milka Kelemena, njena djelatnica i bivša Enina učiteljica solfeggia Sandra Pavić.

Istaknula je pri tome veliku sreću što je Ena za svoj predmaturalni koncert izabrala školu iz koje je potekla. Zatim je podsjetila na to kako je izgledao Enin glazbeni obrazovni put, napomenuvši da je za njegovu uspješnost zaslužna prvenstveno ona sama, a onda i učitelji, mentori koji su je podržavali u cijeloj ovoj priči kako u osnovnoj tako i u srednjoj školi, misleći na profesore Ivana Manjkasa i Aljaža Razdevšeka. Ne treba zaboraviti spomenuti niti podršku njenih roditelja koji su, kako je i Ena na kraju koncerta spomenula, uvijek bili i biti će uz nju.

Klavirsku pratnju, tijekom koncerta, Eni je svirao profesor David Vuković, a nastupali su još njeni školski kolege iz Glazbene škole Varaždin Josipa Skerbić na klarinetu i Petar Poljak na klaviru.

Po završetku koncerta uslijedio je siloviti pljesak upućen svima koji su tijekom večeri nastupali, a ponajviše našoj mladoj saksofonistici Eni Knežević. Zadovoljna odrađenim, baš kao i njen mentor prof. Razdevšek, zahvalila je na podršci svima zaslužnima, a koje smo već ranije spomenuli te ih darivala prigodnim darovima.

I samoj Eni, kako je i običaj, nakon ovako lijepog i važnog koncerta za nju, brojni su darivali cvijeće.

Količini njenog zadovoljstva, nakon ovako uspješne večeri, svjedočio je njen veliki iskreni osmijeh koji joj nije silazio s lica.

(Tekst i Foto:Tea Kiš Slačanac)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button