DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Daroviti učenici u Dravskoj priči

U sklopu provedbe projekta ”Joint elaboration and implementation of a primary school talent management and personality development program” od 18. do 20. listopada u Posjetiteljskom centru Dravska priča održan je Kamp za darovite učenike na kojem su sudjelovali učenici Osnovne škole Josipa Kozarca Slatina i Osnovne škole Voćin iz Hrvatske te učenici sa Sveučilišta u Pečuhu iz Mađarske.

Kroz aktivnosti kampa održane su kreativne radionice Pisanje strašnih priča, Pronađi umjetnika u sebi, Istraživačka radionica u Bioistraživačkoj stanici, Profesionalna orijentacija, Izrada portfolija…

Cilj projekta je zajednička razrada programa usmjerenog na rad s darovitim učenicima i razvoj njihovih potencijala radeći na promicanju fleksibilnih puteva učenja te profesionalnom usmjeravanju darovitih učenika. Također kroz projekt se radi na razvijanju i formiranju izvannastavnih aktivnosti za učenike koje bi trebale doprinijeti motivaciji učenika za uključivanje u aktivnosti kao i maksimalnoj iskoristivosti potencijala darovitih učenika.

Također tijekom kampa mladim polaznicima prezentirani su svi sadašnji i budući sadržaji posjetiteljskog centra.

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button