DAN GRADA SLATINEDOGAĐANJAFOTO GALERIJENASLOVNICA

Dan grada Slatine: Koncert Igora Delača

Osječki glazbenik Igor Delač koji je već dobro poznat domaćoj publici sinoć je nastupio na slatinskoj ljetnoj pozornici povodom obilježavanja Dana grada Slatine.

Sinoćnju toplu večer uljepšao je prvi koncert u okviru obilježavanja Dana grada Slatine i 725. obljetnice prvog pisanog spomena imena Slatine. Naime, nastup Igora Delača izmamio je van brojne Slatinčane kako bi na slatinskom glavnom trgu uživali u već dobro poznatim zvucima jednog od naših omiljenih pjevača.

Svoj prvi koncert Delač je imao još u sedmom razredu osnovne škole kada je svirao bubnjeve i pjevao u grupi Bond, no najznačajniji bendovi u kojima je svirao i pjevao su zapravo OK Band, Starfish i Prva liga, a potom je krenuo u solo vode 2016. godine s albumom “Samo ljubav”.  Možda je čak najpoznatiji po svom hitu “Jedan život malo je” koju je izvodio s grupom Prva liga, a upravo taj singl mladenci nerijetko odabiru za prvi ples. Sinoć je slatinsku publiku posebno razveselio upravo tom izvedbom koja je raspjevala mnoge posjetitelje. No nizao je i ostale hitove koje je otpjevao tijekom svoje glazbene karijere, a našli su se tu i brojni hitovi strane i domaće glazbe drugih glazbenika.

Proslava Dana grada Slatine se nastavlja i sljedećih nekoliko tjedana, a danas nam je na repertoaru nastup Klape Rišpet na slatinskoj ljetnoj pozornici u 21 sat, te koncerti na jezeru Javorica u okviru osmih po redu moto susreta gdje od 19 sati kreću nastupi grupa Euphoria, Sibnele i Hladnog piva.

(Tekst i foto: Nikolina Mažar)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button