DAN GRADA SLATINEDOGAĐANJAFOTO GALERIJEGLAZBAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Cecilija u Slatini opet „napravila lom“

U tri dana, četiri koncerta u povodu Dana Grada Slatine. No nije to sve. Bilo je tu i pregršt drugih gastro, sportskih i kulturno-zabavnih događanja. Najkraći je to opis vikenda iza nas.

Nakon brojnih hitova, koje je izuzetan kao i uvijek, Igor Delač ispjevao u petak te subotnja dva koncerta, fenomenalne klape Rišpet i odličnog žestokog punk-rock sastava Hladno pivo, jučerašnje glazbene minute na gradskoj pozornici kod fontane pripale su jednoj od najboljih pjevačica zabavne-pop glazbe Ceciliji.

Cecilija posljednjih godina prilagođava i mijenja svoj glazbeni izričaj i nastupe i to u skladu s vremenom. Sve to čini kako bi ih, ali i sebe, što više približila publici. Tako smo i jučer u Slatini, u Cecilijinoj izvedbi, imali prilike slušati, kako njene tako i hitove drugih glazbenika, žanrovski različitu vrstu glazbe (pop, zabavne, narodne i naravno neizostavne pop tamburaške pjesme), a sve kako bi udovoljila uhu publike.

Cecilijini koncerti, u našem gradu, postali su sinonim za maksimalnu posjećenost. Upravo tako je bilo i na jučerašnjem, petom po redu njenom koncertu u Slatini. Svi mi težimo za pozitivnom energijom i ljudskom toplinom i upravo je to ono što Cecilija zna dati svojoj publici na svojim koncertima. Nije niti čudno onda što je i jučer slatinski trg bio pun. Pjevalo je, pljeskalo i plesalo i mlado i staro.

Cecilija je nastupila uz pratnju Domagoja Androša na klavijaturama te plesačica svoje prateće plesne grupe „Shine“. Kako je i obećala, nakon koncerta je udovoljila svakome tko se htio fotkati s njom i tako sačuvati uspomenu na njen koncert i ovogodišnju proslavu Dana Grada.

Za organizaciju ovoga koncerta se pobrinuo Radio Slatina uz pokroviteljstvo Grada Slatine i Turističke zajednice Grada Slatine.

Proslava Dana našega Grada ide dalje i u sljedeći vikend koji će nam ponovno donijeti nove koncerte.

U petak, 02. rujna na trg nam stiže Miroslav Škoro, a u subotu, 03. rujna, u okviru Loud festa, u organizaciji Udruge KRIK, na staroškolskom igralištu će zapjevati poznati reper Edo Maajka.

Ne propustite!

(Tekst i Foto: Tea Kiš Slačanac)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button