DAN GRADA SLATINEDOGAĐANJAFOTO GALERIJEGLAZBAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Cecilija u Slatini opet „napravila lom“

U tri dana, četiri koncerta u povodu Dana Grada Slatine. No nije to sve. Bilo je tu i pregršt drugih gastro, sportskih i kulturno-zabavnih događanja. Najkraći je to opis vikenda iza nas.

Nakon brojnih hitova, koje je izuzetan kao i uvijek, Igor Delač ispjevao u petak te subotnja dva koncerta, fenomenalne klape Rišpet i odličnog žestokog punk-rock sastava Hladno pivo, jučerašnje glazbene minute na gradskoj pozornici kod fontane pripale su jednoj od najboljih pjevačica zabavne-pop glazbe Ceciliji.

Cecilija posljednjih godina prilagođava i mijenja svoj glazbeni izričaj i nastupe i to u skladu s vremenom. Sve to čini kako bi ih, ali i sebe, što više približila publici. Tako smo i jučer u Slatini, u Cecilijinoj izvedbi, imali prilike slušati, kako njene tako i hitove drugih glazbenika, žanrovski različitu vrstu glazbe (pop, zabavne, narodne i naravno neizostavne pop tamburaške pjesme), a sve kako bi udovoljila uhu publike.

Cecilijini koncerti, u našem gradu, postali su sinonim za maksimalnu posjećenost. Upravo tako je bilo i na jučerašnjem, petom po redu njenom koncertu u Slatini. Svi mi težimo za pozitivnom energijom i ljudskom toplinom i upravo je to ono što Cecilija zna dati svojoj publici na svojim koncertima. Nije niti čudno onda što je i jučer slatinski trg bio pun. Pjevalo je, pljeskalo i plesalo i mlado i staro.

Cecilija je nastupila uz pratnju Domagoja Androša na klavijaturama te plesačica svoje prateće plesne grupe „Shine“. Kako je i obećala, nakon koncerta je udovoljila svakome tko se htio fotkati s njom i tako sačuvati uspomenu na njen koncert i ovogodišnju proslavu Dana Grada.

Za organizaciju ovoga koncerta se pobrinuo Radio Slatina uz pokroviteljstvo Grada Slatine i Turističke zajednice Grada Slatine.

Proslava Dana našega Grada ide dalje i u sljedeći vikend koji će nam ponovno donijeti nove koncerte.

U petak, 02. rujna na trg nam stiže Miroslav Škoro, a u subotu, 03. rujna, u okviru Loud festa, u organizaciji Udruge KRIK, na staroškolskom igralištu će zapjevati poznati reper Edo Maajka.

Ne propustite!

(Tekst i Foto: Tea Kiš Slačanac)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot