DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Županijsko vatrogasno natjecanje u Turnašici okupilo 28 ekipa: Doznajte pobjednike

Na nogometnom igralištu u Turnašici jučer (nedjelja) je održano Županijsko vatrogasno natjecanje na kojem je nastupilo 28 ekipa koje su se natjecale u četiri kategorije.
 
U kategoriji ekipa Muški A pobjednik su bili domaćini, ekipa DVD-a Turnašice, ispred DVD-a Gornje Bazje 1 i DVD-a Sedlarica. Slijedile su ekipe iz DVD-ova Otrovanec, Gornje Bazje 2, Turnašica 2, Kozice, Bakić, Špišić Bukovica, Vukosavljevica i Rušani.
 
U kategoriji Muški B po treći put je prvo mjesto i prijelazni pehar osvojila ekipa DVD-a Virovitica ispred DVD-a Turnašica i DVD-a Kladare. Slijedile su ekipe DVD-ova Vukosavljevica, Stari Gradac, Slatina i Špišić Bukovica.
 
U kategoriji Žene A zlatna je bila ekipa DVD-a Sedlarica ispred DVD-a Kladare i DVD-a Dugo Selo Lukačko.
 
U kategoriji Žene B prva je bila ekipa DVD-a Slatina ispred DVD-a Turnašica i DVD-a Virovitica. Slijedile su ekipe DVD-ova Vukosavljevica, Gornje Bazje i Bakić.
 
Natjecanje je vodio povjerenik za vatrogasna natjecanja Robert Teskera koji je zajedno s predsjednikom Županijske vatrogasne zajednice VPŽ Željkom Palkovićem uručio pehare i zahvalnice najuspješnijim ekipama.
mf (icv.hr, bs)
 
 
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button