DOGAĐANJANASLOVNICAOPĆINESPORT

Županijski nogometni drugoligaš, Dinamo iz Josipova, održao redovnu godišnju izvještajnu skupštinu

Jučer (subota) je u mjesnom domu u Josipovu (općina Sopje) održana redovna godišnja izvještajna skupština Nogometnog kluba Dinamo Josipovo koji se natječe u 2. ŽNL Istok.  
 
Skupštinu je, nakon intoniranja hrvatske himne i odavanja počasti svim poginulim, umrlim i nestalim hrvatskim braniteljima te preminulim članovima kluba minutom šutnje, otvorio i nazočne pozdravio predsjednik Dinama Dinko Brezec. 
 
Brezec je nazočnim članovima i gostima podnio izvješće o radu i financijsko izvješće za proteklo razdoblje, te iznio plan rada i financijski plan za tekuću godinu. 
 
– Nije tajna da želimo uči u viši rang. Jesenski dio smo završili na trećem mjestu 2. Županijske nogometne lige Istok s četiri boda iza prvoplasirane momčadi kao treći na tablici, te smatram da je ulazak u viši rang moguć. Počeli smo s pojačavanjem igračkog kadra za proljetni dio natjecanja i nadam se da ćemo uspjeti još kojeg dobrog igrača dovesti u klub. Za natjecanje u višem rangu imamo sve preduvjete, što se tiče infrastrukture, i u tom našem cilju nas ništa ne priječi, samo moramo biti uporni i odraditi što više treninga i sve planirane pripremne utakmice – istaknuo je, između ostalog, predsjednik kluba Dinko Brezec. 
 
Riječi pohvale na radu uputili su gosti, predsjednik NK Standard Nova Šarovka Željko Janečić, predsjednik HNK Grabić Željko Boronjek i načelnik Općine Sopje Berislav Androš. 
 
– Općina Sopje će i nadalje pomagati sve klubove na području naše općine, pa tako i Dinamo iz Josipova. Vodstvu kuba i igračima želim puno sreće u daljnjem natjecanju, te da vam se ostvare svi zacrtani ciljevi – istaknuo je Androš.
 
(nm/adf; Foto: NK Dinamo Josipovo)
 
 
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button