NASLOVNICAOPĆINE

Županijski drugoligaš, ”NK Standard” Nova Šarovka održao redovnu godišnju izvještajnu skupštinu

Jučer (subota) je Nogometni klub ”Standard” Nova Šarovka u svojim prostorijama održao redovnu godišnju izvještajnu skupštinu. 
 
Nakon intoniranja hrvatske himne i odavanja počasti svim poginulim, umrlim i nestalim hrvatskim braniteljima te preminulim članovima kluba minutom tišine, predsjednik kluba Željko Janečić podnio je izvješće o radu i financijsko izvješće za protekli period, te izložio plan rada i financijski plan za 2023. godinu. Sva su izvješća jednoglasno usvojena od strane nazočnih članova. 
 
Uslijedile su pozdravne riječi gostiju, a nazočnima su se obratili predsjednik NK ”Dinamo” Josipovo Dinko Brezec, novi trener NK ”Podravac” Sopje Josip Keler i načelnik Općine Sopje Berislav Androš. Svi govornici su pohvalili rad Uprave ”Standarda” te im poželjeli puno sreće u predstojećem dijelu natjecanja u 2. ŽNL Istok. 
    
Načelnik Androš je istaknuo i kako će NK ”Standard” Nova Šarovka i nadalje imati potporu Općine, kao i svi ostali klubovi s područja općine Sopje.
mf (adf; Foto: Ž. Janečić)
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot