NASLOVNICAUDRUGE

Županijska podružnica UHDDR VPŽ u potrazi za vlastitim prostorom

Predsjednik Županijske podružnice UHDDR VPŽ Branko Mihoković i član predsjedništva Petar Pokopčić jučer su se u Gradskoj upravi sastali s gradonačelnikom Slatine Denisom Ostrošićem i pročelnikom Stručne službe Krunoslavom Šarabokom uz nazočnost glasnogovornika koordinacije braniteljskih udruga i predsjednika Odbora za hrvatske branitelje Grada Slatine Ilije Nikolića.
Glavna tema sastanka bila je nedostatak vlastitog prostora koji je neophodan za daljnji, još kvalitetniji rad Podružnice.
Naime članovi Županijske podružnice UHDDR VPŽ koja je registrirana sa sjedištem u Slatini, zbog nedostatka vlastitog prostora, svoje sastanke održava u prostoru Hrvatskog časničkog zbora Gradske organizacije Slatina.
Bilo je riječi i o projektu kojim se organizira odlazak djece hrvatskih branitelja na državne sportske susrete u Savudriju tijekom kolovoza, a koji je Podružnica prijavila na natječaj Grada Slatine.

Gradonačelnik Ostrošić izrazio je potporu Grada radu Podružnice te istaknuo kako će se u narednom razdoblju uložiti napori pronalaska adekvatnog prostora koji bi omogućio kvalitetnu provedbu planiranih aktivnosti.

Predsjednik Mihoković zahvalio se gradonačelniku Ostrošiću na potpori, te uz Grad Slatinu istaknuo odličnu suradnju s braniteljskim udrugama s području grada Slatine i Virovitičko-podravske županije.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)


 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button