NASLOVNICAŽUPANIJA

Županijska Javna priznanja dobit će: Gradska knjižnica i čitaonica VTC, IIC Intelligent Industrial Concepts, Aleksandar Včev, Veronika Vilk, Eva Gal, Ivona Andrašić Presečan, Ksenija Vujanović – Juras, Ivano Bocor, Ranko Carević, te DVD-i Pitomača i Špišić Bukovica

Na sjednici Županijske skupštine, donesena je odluka o dodjeli javnih priznanja Virovitičko-podravske županije. Godišnju nagradu za izniman doprinos razvoju knjižničarske djelatnosti dobit će Gradska knjižnica i čitaonica Virovitica. Istu nagradu za iznimne rezultate ostvarene u gospodarstvu dobit će IIC Intelligent Industrial Concepts iz Slatine. Godišnja nagrada za izniman doprinos ustroju i djelovanju sveučilišnog preddiplomskog studija fizioterapije u Orahovici ide na adresu Aleksandra Včeva, a za iznimne sportske rezultate, Veroniki Vilk i Evi Gal. Osim toga, godišnje nagrade za razvoj poljoprivrede idu u ruke Ivoni Andrašić Presečan, te DVD-u Pitomača za razvoj vatrogastva i 130 godina postojanja.

Osim toga, Virovitičko-podravski župan Igor Andrović, donio je Odluku o dodjeli Povelja zahvalnosti Virovitičko-podravske županije. Povelje zahvalnosti dodijelit će se – Kseniji Vujanović – Juras, Ivanu Bocoru, Ranku Careviću, dok će se Povelja humanosti uručiti DVD-u Špišić Bukovica. Javna priznanja i Povelje zahvalnosti odnosno humanosti, dodijelit će se povodom obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije.
(www.vpz.hr, Fotografije/Ilustracije)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button