DOGAĐANJANASLOVNICAPOLITIKARADIO EMISIJEŽUPANIJA

Župan Andrović gost Radio Slatine

Danas je Slatinu posjetio župan Igor Andrović. Prisustvovao je tako župan završnoj konferenciji Energetske obnove zgrade Doma zdravlja u Slatini, ali i stigao gostovati u eteru Radio  Slatine gdje se još jednom osvrnuo na ovaj veliki projekt županije kojim je ista medicinska ustanova, kako je sam rekao, postala jedan reprezentativni objekt kakvog nema od Osijeka do Zagreba.

Prije aktualnih tema iskoristio je župan prigodu odmah na početku gostovanja čestitati slatinskim rukometašima na sinoćnjem fantastičnom dosegu plasmanu u četvrtfinale Hrvatskog kupa. Čestitke i veliku zahvalu na svemu što požrtvovno pružaju, posebice u posljednjih godinu od početka nesretne epidemije, uputio je i u smjeru djelatnika medicinskih ustanova pa tako i onog slatinskog Doma Zdravlja.

Bilo je riječi i o brojnim projektima kojima županija podiže standard na svim poljima. Jedan od njih je svakako nedavno potpisivanje ugovora s ministricom regionalnog razvoja Natašom Tramišak kojima će u županiju iz smjera navedenog ministarstva za razvoj lokalne zajednice sletjeti 3,8 milijuna kuna. Već godinama županija ulaže velika sredstva u smjeru razvoja školstva, raznim donesenim mjerama misli i na obrtnike, a željenog dodatnog iskoraka nema bez razvoja prometne infrastrukture pa je tako župan istaknuo  projekt izgradnje brze ceste Zagreb–Virovitica.  

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button