DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

ZUiČ HVIDR-a VPŽ, u suradnji s tvrtkom Škiljić d.o.o., organizirala podjelu poklon-paketa braniteljima u potrebi

Slatinski poduzetnik, vlasnik tvrtke Škiljić d.o.o., imao je želju uljepšati hrvatskim braniteljima i njihovim obiteljima slabije kupovne moći božićne i novogodišnje blagdane, te je stupio u kontakt s predsjednikom Zajednice udruga i članova HVIDR-a Slatina Virovitičko-podravske županije Matom Bubašem, iz razloga što ta udruga ima iskustva s podjelom pomoći potrebitima, te je upoznata sa situacijom hrvatskih branitelja u gradu Slatini i prigradskim naseljima kroz dugogodišnje organiziranje sličnih akcija.

– Vlasnik tvrtke Škiljić d.o.o. stupio je sa mnom u kontakt i izrazio želju uljepšati blagdane obiteljima hrvatskih branitelja s područja grada Slatine slabije kupovne moći kroz podjelu deset poklona hrane, higijenskih potrepština, slatkiša…, a pošto mi u HVIDR-i već niz godina provodimo slične akcije, odmah smo se odazvali. Svaki poklon koji smo danas podijelili, i one koji ćemo tek podijeliti, u vrijednosti je oko 500 kuna – rekao je predsjednik županijske HVIDR-e Mato Bubaš.

Inače, Zvonimir Škiljić svake godine potpomaže i Hodočašće hrvatskih branitelja, Hrvatske vojske i policije Gospi Voćinskoj.
mf (df)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button