NASLOVNICAUDRUGE

ZUiČ HVIDR-a VPŽ organizirala odlazak hrvatskih branitelja na komemoraciju u Brusnik

U organizaciji Zajednice udruga i članova HVIDR-a Virovitičko-podravske županije, članovi Udruge HVIDR-a Slatina i članovi braniteljskih udruga s područja grada Slatine, te članovi Udruge HVIDR-a Orahovica, jučer su sudjelovali na komemoraciji u Brusniku, kao i odavanju počasti poginulim braniteljima u Pakracu i žrtvama Domovinskog rata u Bučju.

Nakon komemoracije ispred spomen obilježja u Brusniku, u organizaciji Grada Virovitice, na kojoj su članovi obitelji poginulih hrvatskih branitelja, braniteljske udruge i brojna izaslanstva odali počast hrvatskim vitezovima, pripadnicima slavne virovitičke 127. brigade koji su poginuli u akciji oslobađanja ovog sela, članovi udruga HVIDR-a Slatina i HVIDR-a Orahovica, te članovi braniteljskih udruga s područja grada Slatine, sudjelovali su u hodnji od Brusnika do Bučja, gdje su dolaskom u Bučje kod spomen obilježja položili upaljene lampione.

Također, predstavnici Zajednice udruga i članova HVIDR-a VPŽ odali su počast poginulim hrvatskim policajcima kod spomen obilježja u Ulici Kalvarija u Pakracu.
(rt/Foto: D. Fišli)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button