Home / NAJAVE DOGAĐANJA / ZUiČ HVIDR-a VPŽ 15. studenog organizira Biciklistički maraton Voćin-Vukovar
Arhivska fotografija

ZUiČ HVIDR-a VPŽ 15. studenog organizira Biciklistički maraton Voćin-Vukovar

Zajednica udruga i članova HVIDR-a Virovitičko -podravske županije u nedjelju 15. studenog organizira Biciklistički maraton VOĆIN-VUKOVAR 2020.

Biciklistički maraton i ove se godine organizira u spomen na herojski grad Vukovar i dan sjećanja na sve poginule hrvatske branitelje iz Domovinskog rata.

Na biciklističkom maratonu sudjelovat će članovi biciklističke ekipe Virovitičko-podravske županije „VBR“ (veterani, branitelji, rekreativci) u sastavu: Mato Bubaš, Martin Bišćan, Darko Dolovski, Matija Kolar i Pavo Tutenov iz Slatine, te Tomislav Kolec, Mario Kovač i Dražen Buketa iz Virovitice uz logističku podršku članova udruga HVIDR-a iz Slatine i Orahovice.

Memorijalni biciklistički maraton startat će u nedjelju 15. studenog u 8 sati ispred spomen obilježja u Voćinu dok je cilj predviđen za 15 sati u Vukovaru, a tijekom biciklističke vožnje sudionici ovog maratona zastajat će kod spomen obilježja i mjesta stradanja hrvatskih vojnika gdje će im simboličnim paljenjem svijeća odati dužnu počast.

Sudionici biciklističkog maratona „Voćin-Vukovar“ počast će odati i u Slatini ispred spomen obilježja u Parku 136. slatinske brigade u nedjelju 15. studenog u 9 sati. (mf)

 

 

x

Check Also

Nove natpisne ploče krase pročelje novouređene zgrade uprave Grada Slatine

Od nedavno novouređenu zgradu Gradske uprave na adresi Trg sv. Josipa 10 u Slatini krase ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org