Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
DOGAĐANJANAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Zrinski protiv Dinama za ulaz u 1. županijsku

Opća je mobilizacija u Zrinskom iz Nove Bukovice. Naime, brojnim tektonskim promjenama u višim nogometnim ligama, Zrinski je pozitivno iznenadila vijest da mu se pružila šansa za igranjem u 1. županijskoj nogometnoj ligi već u novoj sezoni. Za to će još biti potrebno biti bolji od Dinama iz Kapela Dvora. Naime, s obzirom da Ribar iz Končanice i Bratstvo iz Kunovca nisu zadovoljili uvjete potrebne za igranjem u 4. hrvatskoj nogometnoj ligi, HNK Suhopolje ipak neće ispasti u 1. ŽNL, već će ostati stanovnik 4. lige. Tako se otvorilo jedno mjesto u prvoj županijskoj za koje će se u dvije utakmice boriti Zrinski i Dinamo.

Prva utakmica ova dva kluba igrat će se u nedjelju u 18 sati u Kapela Dvoru, dok je uzvrat u srijedu u Novoj Bukovici također u 18 sati.

Iz u posljednje vrijeme itekako ambicioznog novobukovačkog kluba pozivaju sve navijače i simpatizere da dođu u srijedu bodriti igrače Zrinskog kako bi zajedno došli do velikog ostvarenja plasmana u 1. županijsku nogometnu ligu.

dj

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button