DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Zrinski izborio 1. županijsku!

Slavilo se jučer do dugo u noć u Novoj Bukovici, a kako i ne bi kad je tamošnji Zrinski osvojio naslov prvaka 2. županijske nogometne lige skupine istok.

Osvojili su ga nogometaši davnih dana superiornom igrom i rezultatima no jučer je posljednje kolo bilo prigoda da konačno podignu pehar i proslave naslov zajedno sa svojim navijačima. Nisu novi prvaci imali milosti niti prema svojim gostima u toj utakmici nogometašima Mladosti iz Bakića. Njih su ”počastili” sa čak 9 komada u mreži. Antonio Prpić bio je posebno neumoljiv prema svojem bivšem klubu utrpavši mu tri gola. Bračun i Šomođi postigli su ”samo” dva s tim da je Bračun svojim golovima odlučio pobjednika postigavši ih već u 4. i 8. minuti utakmice. U strijelce su se još upisali Teodorović i Podmanicki. Počasni gol za Bakićane postigao je Puškarić.

Zrinski je protutnjao ove sezone ligom uz 16 pobjeda i samo 2 poraza. Tih 16 pobjeda donijeli su mu 48 bodova, čak 8 više u odnosu na drugoplasiranu Munju. Bukovčani su imali i najbolji napad lige koji je protivnicima zabio čak 104 gola no temelj pobjedničkog faktora i najjače oružje na glatkom putu do titule bila im je neprobojna obrana koja je u 18 susreta popustila samo 10 puta.

Pehar prvacima odnosno kapetanu Boži Riviću uručio je predstavnik ŽNS VPŽ Ivica Blažević koji je ujedno i bio delegat jučerašnje utakmice.

dj

Foto: Robert Turkalj

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button