NASLOVNICAOD SVEGA POMALO

„Život na vagi“ u Parku prirode Papuk uz čuvare prirode Stjepana Gala i Danijela Majstorovića

Kandidati „Života na vagi“ RTL-ovog showa, stigli su u Park prirode Papuk koji im je dom u ovom ciklusu.
Kandidatima je ovo jedan od većih izazova gdje su se osim sa zadacima koje su za njih pripremili čuvari prirode Geo Parka Papuk, Stjepan Gal i Danijel Majstorović, morali suočiti sa svojim strahovima, te životom i noćenjem u prirodi, naravno u šatorima postavljenim oko logorske vatre.

Čuvari prirode su ih uputili u njihove nove obveze prema kojima će se i sami  ponašati kao čuvari prirode. Tako su kandidati preuzeli pojedine dužnosti čuvara prirode te su čistili šumsko područje i Rupnicu, spomenik prirode koji spada među tri fenomena u svijetu. Poneki od kandidata po prvi puta u životu imali su priliku kušati slavonski čobanac koji je za njih pripremio također čuvar prirode Časlav Sikora.

U velikom izazovu čekao ih je adrenalinski park kojeg su morali proći u što bržem roku. Prije izazova pojedini su kandidati imali lagani trening u kojemu su uz pomoć Stjepana i Danijela uspješno savladali svoj strah od visina.
Najbolji u ovom izazovu bio je Dominik koji je tako osvojio kilogram prednosti na vaganju. Posljednji trening u Parku prirode Papuk i kako će vaganje završiti, moći ćemo vidjeti u novoj epizodi „Života na vagi“ u 21:15 sati.
(mf/RTL)


 

Related Articles

Back to top button
Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org