Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
NASLOVNICASPORTZIMSKI MALONOGOMETNI TURNIR

Zebra potpisala oproštaj Enigme

Najvjerojatnije zbog velike hladnoće odaziv publike sinoć i nije bio na zavidnoj razini, a niti utakmice nisu bile baš za prste polizat.

Hrvači su se dobro nosili sa Nojom united, no nakon što im u 8.minuti nije priznat čisti gol uslijedio je period dekoncentriranosti u njihovoj igri što su do poluvremena golovima kaznili Kovač i Kadežabek. I nastavak je ponudio dopadljivu igru sa puno šansi na obje strane terena. Ipak veće nogometno iskustvo igrača Noje uniteda presudilo je u ovom susretu.

Dugo je i Mladost odolijevala nasrtajima favoriziranog Pistacija. Na odmor se otišlo čistih mreža da bi Pistacio konačno došao do prednosti u 20.minuti kada je Jaković blokom omogućio Šnjarićevoj ljevici nesmetanu putanju ka nebranjenoj mreži. Minutu kasnije još su jednom Čađavčani morali po loptu u mrežu, a strijelac udarcem izvana bio je Jaković. Iako su veći dio utakmice proveli u podređenom položaju imali su i Čađavčani svoje prigode, no na njihovu nesreću u formi je bio vratar Pistacija Miško Lorenc. Ipak nakon što su stative u 24.minuti urotile protiv Majačića s druge strane terena bljesnula je brza konkretna kontra Mladostaša koju golom za smanjenje vodstva, ali ispostavit će se prekasno za bilo što ozbiljnije, završava Šomođi.

Slatinska mlada Enigma još je jednom razočarala svoje brojne simpatizere završivši svoj put na turniru već u skupnoj fazi. Ovog puta ”krvnici” su im bili članovi solidne momčadi miksa mladosti i iskustva Auto škole Zebra predvođeni za ovu prigodu vratarom Draženom Petrovićem. Enigmi je igrala samo pobjeda, a prvi znaci sučeljavanja sa možebitnim neispunjenjem zacrtanog cilja stigli su nakon Habuševog poentiranja gotovo sa korner linije kroz noge nes(p)retnom Čakaliću za vodstvo Zebre. Uspjela se Enigma nekako vratiti u utakmicu nakon što je izvana lijepo pogodio Karlo Horvat no situacija se opet drastično mijenja kada iz velike udaljenosti poteže iskusni Matota, a loptu u vlastitu mrežu skreće Horvat za novo vodstvo Zebre. Probala je Enigma i u samom finišu sa vratarom u polju, a takvu igru golom sa svojih vrata znalački kažnjava inače odlični vratar Petrović.

Mars napada i Letnica Petrinja borili su se za prvo mjesto u skupini, a kako Letnica za ovaj susret nije dovela  svoje najjače snage već od prve sekunde bilo je vidljivo kako će to biti igra mačke i miša. Petorici rekreativaca što su potegli iz Petrinje do Slatine treba čestitati na fair-playu, ali i malobrojnoj publici što je izdržala do kraja pogledati ovaj neravnopravan susret lišen bilo kakve dramatike. Bila je to prigoda Marsovcima da malo dotjeraju nišanske sprave jer protivnici nisu bili na razini da bi im poslužili barem kao solidan sparing partner. Osim efikasnosti Dragana Ostojića iz ovog susreta izdvojit ćemo i  strašnu bombu Mateja Kupresa upućenu iz slobodnog udarca pod samu gredu kojom je i započela ova golijada koja je mogla završiti i s puno većom razlikom od konačnih plus devet. (dj)

Rezultati:

 • U-10:
  • ŠN Slatina l Sava osiguranje – Ključ 10 3:0
 • U-12:
  • NK Stara Brezovica – Auto škola Zebra 2:1
 • U-14:
  • Kristal Fenster – ŠN Slatina l 2:2 (7:6)
 • kadeti:
  • Kraš ekspres – Vegermeister crew 0:4
  • CB Ana Đulovac – Elektro Ivić 3:4
 • veterani:
  • CB Pinta Noja united – Hrvači 3:1 (Kovač 2, Kadežabek/Nikšić)
 • seniori:
  • Pistacio – Mladost Čađavica 2:1 (Šnjarić, Jaković/Šomođi)
  • Enigma GM Višnja – Auto škola Zebra 1:3 (Horvat/Habuš, Matota, Dr.Petrović)
  • Prijašin Mars napada – Letnica Petrinja 9:0 (Kupres 2, Ostojić 4, Bočkaj 2, Kocić)

 

 

dj

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button