DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Zdjelar i Karl prvi finalisti Slatina open-a

Usprkos podosta lošim vremenskim uvjetima teniski turnir Slatina open polako, ali sigurno ide ka svojoj završnici koja će se igrati u subotu.

Posljednjih 8 igrača koji će se u iduća tri dana boriti za titulu pobjednika turnira seniorske konkurencije su Tony Slobodinski, Bojan Ostojić, Tepeš, Klun, Mađarić, Kireta, Petrak i Rakitničan.

Branitelj naslova do četvrtfinala je došao s glatkih 6:1, 6:3 preko Vurdelje. Ostojić je s sa 6:2 6:4 izbacio Dinu Vegera dok je Alen Klun nakon gubitka prvog seta od Našičanina Kubene uspio pronaći ritam i sa glatkih 6:3 6:0 uništiti svog protivnika i projuriti u četvrtfinale. I predsjednik Teniskog kluba Slatina Slaven Mađarić također je prespavao prvi set protiv Janjića. Nakon što je Orahovčanin dobio prvi set  6:1 potaknulo je to dodatnu motivaciju slatinskom predstavniku koji je nakon toga zaigrao kao u transu i razbio svog protivnika prepustivši mu u slijedeća dva seta samo jedan jedini gem. Kireta nije imao takvih problema protiv Tea Slobodinskog te je u još jednom sigurnom nastupu sa 6:3 6:3 prošao dalje. I Petrak je sa 6:0 6:2 bio neumoljiv protiv Marina Zdelara baš kao što je Rakitničan sa 6:1 6:2 bio uvjerljiv u svom nastupu protiv Graceka.

U konkurenciji parova seniorske konkurencije u sjajnom meču Tony Slobodinski i Dino Veger su sa 2:1 izbacili branitelje naslova Kluna i Mađarića te će u polufinalu na kombinaciju Mikić/Desančić koja je također sa 2:1 u setovima prošla kombinaciju Ostojić/Ostojić.

U polufinalu veteranske konkurencije igrat će Kovačević i Pauković te Ćurić i Karl.

Što se tiče veteranskih parova  tu su već poznati jedni finalisti. To su Slatinčanin Vlatko Karl i Virovitičanin Zvonimir Zdjelar koji će tamo čekati pobjednika meča Klier/Ostojić – Ćurić /Tomljanović.

 

dj

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot