DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Zdjelar i Karl prvi finalisti Slatina open-a

Usprkos podosta lošim vremenskim uvjetima teniski turnir Slatina open polako, ali sigurno ide ka svojoj završnici koja će se igrati u subotu.

Posljednjih 8 igrača koji će se u iduća tri dana boriti za titulu pobjednika turnira seniorske konkurencije su Tony Slobodinski, Bojan Ostojić, Tepeš, Klun, Mađarić, Kireta, Petrak i Rakitničan.

Branitelj naslova do četvrtfinala je došao s glatkih 6:1, 6:3 preko Vurdelje. Ostojić je s sa 6:2 6:4 izbacio Dinu Vegera dok je Alen Klun nakon gubitka prvog seta od Našičanina Kubene uspio pronaći ritam i sa glatkih 6:3 6:0 uništiti svog protivnika i projuriti u četvrtfinale. I predsjednik Teniskog kluba Slatina Slaven Mađarić također je prespavao prvi set protiv Janjića. Nakon što je Orahovčanin dobio prvi set  6:1 potaknulo je to dodatnu motivaciju slatinskom predstavniku koji je nakon toga zaigrao kao u transu i razbio svog protivnika prepustivši mu u slijedeća dva seta samo jedan jedini gem. Kireta nije imao takvih problema protiv Tea Slobodinskog te je u još jednom sigurnom nastupu sa 6:3 6:3 prošao dalje. I Petrak je sa 6:0 6:2 bio neumoljiv protiv Marina Zdelara baš kao što je Rakitničan sa 6:1 6:2 bio uvjerljiv u svom nastupu protiv Graceka.

U konkurenciji parova seniorske konkurencije u sjajnom meču Tony Slobodinski i Dino Veger su sa 2:1 izbacili branitelje naslova Kluna i Mađarića te će u polufinalu na kombinaciju Mikić/Desančić koja je također sa 2:1 u setovima prošla kombinaciju Ostojić/Ostojić.

U polufinalu veteranske konkurencije igrat će Kovačević i Pauković te Ćurić i Karl.

Što se tiče veteranskih parova  tu su već poznati jedni finalisti. To su Slatinčanin Vlatko Karl i Virovitičanin Zvonimir Zdjelar koji će tamo čekati pobjednika meča Klier/Ostojić – Ćurić /Tomljanović.

 

dj

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button